Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
برنابئو قربانگاه رايكارد شد
فيفا:6امتياز پرسپوليس برنمى گردد
قطبى:به گرد پاى پروين هم نمى رسم
نوازى برگشت، شفيعى تكذيب كرد
داوربهترين بازيكن الاتحاد بود
فتح الله زاده دست به جيب مى شود
سفر قريب الوقوع بكام و گالكسى به تهران
انگشت اتهام سمت عمادرضا
ناكامى دايى مقابل پرسپوليس
مقصد بعدى نيكبخت استقلال نيست
مامانى روى دست كاشانى باد مى كند
واعظى:در پرسپوليس مى مانم
نيكبخت از ليگ برتر انگليس پيشنهاد دارد
در قهرماني پرسپوليس شك نكنيد
فتح‌الله‌زاده تا سه سال ديگر مديرعامل است
باقري:هواداران به ما اطمينان كنند
براي استيل آذين برنامه ويژه‌اي داريم
رايكارد از بارسلونا اخراج شد
ايران، بوسني ششم خردادماه
همان 60 دقيقه براي فرهاد كافي بود
منصوري:با پرسپوليسي‌ها تلفني حرف زدم
مذاكره پرسپوليس با اكبرپور
آشوبي سه‌اخطاره نيست
طالب‌لو مقابل ذوب‌آهن بازي مي‌كند
۹۰ دليل اخراج نشدن مجيدى !
آقاى احمدزاده حالا هم برف مى بارد
چرا ناصر حجازى حفظ نشد
شكايت استقلال از نويد مظفرى
چرا ناصر حجازى حفظ نشد
سپاهان هميشه خطرناك است
آنري: يك فصل ديگر در بارسا مي‌مانم
مامانى اجازه تمرين نداشت
صادقى: به قلعه نويى نه نمى گويم
جلالى: حوصله سر و صدا ندارم!
اختلاف من و دايى تخيل مطبوعات است
ايران همچنان چهارم آسياست!
تشويق قطبى مقابل چشمان دايى
كريمى نبايد با خاطيان برخورد كند!
علي دايي به كميته‌ي انضباطي احضار شد
حضور در بولتون تجربه‌ي خوبي بود
«محسن قهرماني» يك جلسه از قضاوت محروم شد
دست كم گرفتن سپاهان خودكشي است
گلايه‌ي "مجيد جلالي" از اهوازي‌ها
 خبر:

برنابئو قربانگاه رايكارد شد -


ایران ورزشی-ال كلاسيكو كار خودش را كرد. كمتر از ۲۴ ساعت پس از شكست سنگين و تقريبا قابل انتظار بارسلونا مقابل رئال مادريد، فرانك رايكارد مربى هلندى بارسلونا از ادامه حضور در بارلسلونا منع شد. خوان لاپورتا رييس باشگاه روز پنج شنبه در كنفرانس مطبوعاتى اعلام كرد كه رايكارد به دليل آنكه در ۲ سال گذشته نتوانسته اين باشگاه كاتالانى را به هيچ افتخارى در اسپانيا و اروپا برساند از كار بركنار و جوسپ گوآرديولا مربى تيم ذخيره هاى بارسلونا از ۳۰ ژوئن به جاى او هدايت آبى و انارى پوشان را برعهده مى گيرد.

نتايج ضعيف
لاپورتا مى گويد: هرچند رايكارد موفقيت هايى در مدت حضورش در نوكمپ داشت اما در اين فصل نتايج بسيار ضعيفى كسب كرد.

نتايجى كه اصلا براى باشگاهى نظير بارسلونا قابل قبول نيست. گوآرديولا دانش لازم را براى هدايت تيم دارد. او مربى با انگيزه اى است كه اعتماد به نفس بالايى دارد. مطمئن هستيم با حضور او بارسلونا مى تواند به روزهاى خوش گذشته بازگردد و بهترين نتايج را كسب كند.
رايكارد مثل ژوزه
با بركنارى رايكارد اين مربى هلندى تابستان بايد به دنبال تيمى جديد باشد. مورينيو كه از ماه سپتامبر از چلسى جدا شده نيز همچون رايكارد به دنبال تيم است. رايكارد كه در دوران بازيگرى خود جزو بهترين بازيكنان فوتبال جهان بود، در تيم هاى آژاكس و ميلان بازيهاى درخشانى به نمايش گذاشت. وى در سال ۲۰۰۳ به بارسا آمد.
وى در ابتداى حضورش در بارسلونا دوران بسيار سختى داشت و پس از آن توانست در سال هاى ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ به عنوان قهرمانى در لاليگا دست يابد. بارسلونا با هدايت رايكارد موفق شد در سال ۲۰۰۶ با شكست ۲- يك آرسنال در فينال ليگ قهرمانان اروپا به قهرمانى دست يابد.
شروع ناكامى
على رغم موفقيت هاى فراوانى كه رايكارد داشت، فصل گذشته و درحالى كه فابيو كاپلو هدايت قوهاى سفيد برنابئو را برعهده داشت، رئال مادريد توانست عنوان قهرمانى لاليگا را از آن خود كند. رايكارد اميدوار بود كه در فصل جارى رقابت هاى ليگ اسپانيا بتواند ناكامى فصل گذشته را جبران كند اما اين فصل بدترين فصل بارسلونا بود. بارسلونا نتوانست در اين فصل على رغم در اختيار داشتن مهره هاى فراوان در حد و اندازه هاى يك مدعى قهرمانى ظاهر شود. بيشترين مشكل به ناهماهنگى و عدم وجود نظم لازم در رختكن بازمى گشت. سركشى بازيكنانى نظير رونالدينيو كه هر روز اخبار متعددى از او به گوش مى رسيد سبب شد كه بارسا و رايكارد به جاى آنكه عزم خود را براى حضور پرافتخار در رقابت ها آماده كنند به دنبال پاسخ گويى رفتار بازيكنان در زمين و خارج از آن باشند.

مصدوميت، مشكل هميشگى
نمى شود مصدوميت را جزيى از فوتبال ندانست. بسيارى از تيم ها پس از آنكه توانسته اند نتايج خوبى كسب كنند با مصدوميت بازيكنان خود ضعيف ترين نتايج را كسب كردند. در اين بين بارسلونا نيز يك استثنا نبود. ابتدا مصدوميت مسى و اتوئو بود كه شيرازه بارسلونا را از هم پاشيد و پس از آن رقابت هاى جام ملت هاى آفريقا و حضور ساموئل بازيكن كامرونى تيم در تيم ملى كامرون. هرچند اينها نمى تواند توجيه مناسبى براى ضعف عملكرد رايكارد باشد اما نمى توان بدون توجه به آن مسائل به قضاوت درباره عملكرد رايكارد پرداخت.

از وفاداران باشگاه
جوسپ گوآرديولا كه از فصل آينده سكان هدايت كاتالان ها را برعهده مى گيرد از بازيكنان سابق اين تيم است.
اين مربى ۳۷ ساله، حد فاصله سال هاى ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۱ بيش از ۲۵۰ بار براى باشگاه بارسلونا به ميدان رفت. وى در اين مدت توانست ۶ عنوان قهرمانى در ليگ اسپانيا را با اين تيم تجربه كند. او همچنين در سال ۱۹۹۲ و در رقابت هاى ليگ قهرمانان توانست به عنوان قهرمانى دست پيدا كند.
على رغم اين تجارب مربيگرى او بسيار محدود است.
بسيارى منتظر بودند كه در پايان فصل ژوزه مورينيو مربى سابق چلسى به بارسلونا بيايد.
ادعايى كه توسط سران بارسلونا به دليل سبك تدافعى «آقاى خاص» تكذيب شد. بازيكنان جوانى نظير كركيچ و مسى كه اكنون در تيم بارسلونا توانسته اند بازيهاى درخشانى به نمايش بگذارند در تيم ذخيره هاى بارسلونا زير نظر گوآرديولا تعليم ديده اند.
گوآرديولا دريك نگاه
جوسب گوآرديولا سالا در ۸ ژانويه ۱۹۷۱ در سنت پدور از كاتالونيا متولد شد. وى در سال ۱۹۸۴ از خيمناستيك مانرسا به تيم جوانان بارسلونا پيوست. پس از آن و در سال ۱۹۹۰ در تيم تحت هدايت يوهان كرايف نخستين بازى خود را با لباس آبى و انارى پوشان انجام داد. وى در سال ۱۹۹۱ توانست نخستين عنوان لاليگا را با بارسلونا تجربه كند.
پس از آن و با حضور لوييس فان گال در سال هاى ۱۹۹۸ و ۱۹۹۹ موفق شدند به عناوين قهرمانى دست يابند.
اين تيم در سال هاى ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸ توانست به عنوان قهرمانى در جام پادشاهى اسپانيا دست يابد.
گوآرديولا كه ازجمله بازيكنان تيم ملى اسپانيا موسوم به ماتادورها بود ۴۷ بار براى اين تيم به ميدان رفت. وى علاوه بر اين در جام جهانى ۱۹۹۴ حضور داشت و از تركيب تيم حاضر در رقابت هاى يورو ۹۶ كنار رفت.
پس از آن و در رقابت هاى جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه به دليل مصدوميت از ناحيه زانو محروم بود اما توانست در رقابت هاى يورو ۲۰۰۰ حضور داشته باشد.
گوآرديولا پس از آن و در آوريل ۲۰۰۱ از بارسلونا جدا شد و با قراردادى يكساله به برشا كه از تيم هاى حاضر در سرى A بود پيوست. مسائل مربوط به استفاده از ناندورلين كه ازجمله مواد نيروزا محسوب مى شود باعث شد كه وى نتواند عملكرد خوب خود را در اسپانيا تكرار كند.
جوسپ از ايتاليا راهى قطر و مكزيك شد تا در نوامبر ۲۰۰۶ به فوتبال حرفه اى خود پايان دهد. وى از ماه ژوئن گذشته هدايت تيم دوم بارسلونا را برعهده داشت.

واكنش رسانه هاى اسپانيا
ال موندو ديپورتيو كه ازجمله روزنامه هاى طرفدار بارسلونا است حضور گوآرديولا را «شرم آور» توصيف كرد.
اين روزنامه در مطلبى نوشته كه جوسپ به هيچ وجه لايق بر تن كردن پيراهن بارسلونا نيست. از سوى ديگر نشريه ورزشى مارگا تنها اقدام به انتشار پوسترى از گوآرديولا كرده است. ديلى اسپورت نيز نوشت كه اين تغيير در يك نوآورى در باشگاه كه يك تحول عظيم است. اين نشريه با اشاره به شكست ۴- يك بارسلونا مقابل رئال مادريد نوشت مدافعان بارسا بسيار ضعيف كار كردند. اين ضعف بارسلوناى چند سال اخير بوده است.
منابع : AFP , BBC



بازديد : 60

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved