Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
مى دانستيم طالب لو ناجى استقلال است
افشين چه گفت امير چه شنيد؟
استقلال شانس اول قهرمانى است
زندى يك سال ديگر در ليگ قبرس
لغزش پرسپوليس در صدر جدول
سايپا قدرت برتر گروه خود نيست!
هاشميان بهترين تصميم را گرفت
احمدزاده:پگاه فقط دفاع كرد
تيم ملى فعلا بدون بازى تداركاتى
هاشميان در گفت وگو با دويچه وله
از طلب عابدزاده بى خبرم
باخت به سپاهان صعود الاتحاد...
فدراسيون منتظر تماس پله و مارادونا
كعبي:من تمارض نكردم
قطبي:به قلعه نويي احترام مي گذارم
كاش كريمي زودتر به من اعتماد مي‌كرد
سپاهان شايسته پيروزي بود
جلالي:براي قهرماني مي‌جنگيم
رونالدينيو در منچستر
پروين بر بالين كاشانى
صندلى هاى آزادى ضد ضربه مى شوند
داور در اخراج كعبي اشتباه كرد
پرسپوليس 90 دقيقه اسير ما بود
دعواى مدعيان قديمى تيم ملى
چشم مرادى به جام جهانى
قلعه نويى خودش را به استقلالى ها ثابت كند
امروز، دوئل قطبى و قلعه نويى
كعبى: برايم حاشيه درست مى كنند
اميدوارى عجيب پرسپوليسى ها
استيلى: حق نداريم امتياز بدهيم
بازيكنان سايپا با دستور "دايي"تمرين كردند!
پرسپوليس مي‌خواهد مس را طلا كند
انصاري فرد:راه آهن مظلوم واقع شد
كريمي اگر مي‌باخت هم بركنار نمي‌شد
دايي"طالب‌لو" را از دست نده!
استقلال با درخشش طالب لو صعود كرد
عليرضا حيدري: فقط با مسابقه انتخابي...
تجهيز داوران به گوشى هاى راديويى
پله:مارادونا بايد مدال‌هايش را پس بدهد
داور بايد طالب‌لو را اخراج مي‌كرد
غيبت سه بازيكن پرسپوليس در كرمان
منصوريان:بگذاريد كار خودمان را بكنيم
حمايت ايراندوست از احمدزاده
 خبر:

افشين چه گفت امير چه شنيد؟ -


ایران ورزشی-بازى پرسپوليس - مس كرمان از درجه فنى يكى از سخت ترين بازيهاى ليگ محسوب مى شود. آنچه بيش از بازى هم مورد توجه بود و قطبى هم نيك مى دانست كه مى بايست با پيروى از آن وارد كرمان شود، روح تهاجمى شاگردان امير قلعه نويى در بازى خانگى بود كه به اين خصوصيت ذاتى اگر از سوى قطبى جدى گرفته نمى شد مى توانست او را بيش از هميشه از قهرمانى دور كند. به همين دليل بود كه قطبى يك بازى محتاطانه و احتياط آميز را در دستور كار خود و درست هم همين بود كه قطبى انجام داد. در واقع پرسپوليس با همان تاكتيكى كه بايد وارد ميدان شد تا بيش از اين از دايره تيم هاى مدعى دور نشود. آنچه مسلم بود پس از بازى آمار قابل توجهى از برترى مس كرمان مقابل پرسپوليس باقى مى ماند و اين نكته اى نبود كه امير قلعه نويى هم از آن غافل باشد. لحن گفتارى افشين قطبى كه پس از بازى با احترام از حريف ياد كرد و همچون گذشته با همان ديالوگ مؤدبانه اش حريف را خطاب قرار داد .

نشان دهنده اثبات همين موضوع مهم بود كه قطبى هم با باور مس كرمان و احترام به تاكتيك هاى حريف پس از بازى بى آن كه از تيمش جانبدارى كند چنين بگويد: «يك امتياز براى ما خوب بود و ما خوشحاليم كه از كرمان با دست پر به تهران برمى گرديم.»
قطبى خوب مى دانست كه مس كرمان توانايى برترى براى تيمش را دارد، بازيهاى خانگى آينده هم نبايد با شكست در كرمان خراب مى شد. آيا او بايد كارى غير از اين انجام مى داد؟ امير قلعه نويى را ديديم كه همزمان با گفت و گوى افشين قطبى چگونه زيرچشمى رقيبش را نگاه مى كند؛ نگاه تحقيرانه امير قلعه نويى بار ديگر شخصيت او را به نمايش گذاشت. قلعه نويى وقتى از اين جملات استفاده كرد بار ديگر خودش و توانايى هايش را زير سؤال برد: «پرسپوليس حرفى براى گفتن نداشت و همان طور كه ديديد موقعيت هاى بسيارى را از كف داديم من خيلى خوشحالم كه حالا تيمى مثل پرسپوليس از تساوى در كرمان راضى است. اين نشان مى دهد كه ما در كرمان خوب كار كرديم.»
بى ترديد همه كارشناسان به توانايى هاى امير قلعه نويى و اينكه او در كرمان چه كرد صحه مى گذارند اما وقتى امير قلعه نويى خود لب به تحسين خود مى گشايد جز آن كه وجهه اش را زير سؤال ببرد و خود را از چشم بيندازد كار ديگرى نمى كند. انگار قلعه نويى نشنيد كه قطبى پس از تساوى مقابل مس كرمان با چه متانت و ادبى چه جملاتى را به زبان آورد وگرنه او هرگز با رفتار و كردار خود قطبى را تحقير نمى كرد. آن هم مقابل انظار مردم! آيا به كار بردن اين شيوه كلامى امير قلعه نويى را ميان مردم كوچك و حقير نمى كند؟ امير قلعه نويى براى اين پرسش و اين انتقاد چقدر ارزش قائل است؟



بازديد : 84

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved