جبارى در جلسه كميته انضباطى -

ایران ورزشی-ساعت ۱۵ ديروز مجتبى جبارى هافبك تيم استقلال تهران به اتفاق زارع نماينده حقوقى باشگاه در جلسه كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شركت كرد. در اين جلسه شاه حسينى رييس اين كميته و ساير نفرات كميته انضباطى به اتفاق ابراهيم تقى پور بازيكن تيم فوتبال پگاه گيلان حضور داشتند.
در اين جلسه نماينده حقوقى باشگاه استقلال متن دفاعيه خود را كه قبلا تنظيم كرده بود در اختيار اين كميته قرار داد. اين جلسه فقط به صحبت هاى جبارى اختصاص داشت. هافبك بى حاشيه آبى پوشان كه اين بار در حاشيه بزرگى قرار گرفته در جواب سوال مسوولان كميته انضباطى كه علت درگيرى او را با تقى پور پرسيده بودند گفت: «حركت و حرف تقى پور من را به اين كار واداشت. حرف هاى تقى پور من را كاملا به هم ريخت. من اصلا انتظار نداشتم در چنين شرايطى و پس از يك باخت سنگين در آزادى، چنين حرف هايى را بشنوم.
با روحياتى كه من دارم و شما مى دانيد اهل حاشيه نيستم ولى نمى توانستم مقابل اين فحاشى ها ساكت بايستم و تقى پور را نگاه كنم.»
در اين لحظه بود كه يكى از اعضاى كميته انضباطى از جبارى پرسيد اگر از روى سكوها هم به شما بى احترامى كنند به روى سكوها مى روى و تماشاگران را مى زنى! كه جبارى در جواب به آرامى پاسخ داد: «نه، فوتبال را رها مى كنم و مى روم. من طاقت شنيدن اين حرف ها را ندارم.»
جبارى در پايان گفت: «همان طور كه تا به حال در كارنامه ام ثبت شده من بازيكنى نيستم كه در طول بازى براى كسى مزاحمتى ايجاد كنم. به نظرم بازيكن حريف نبايد در چنين وضعيتى چنين حرف هايى مى زد. از بازيكن باتجربه اى مثل تقى پور بعيد بود كه اين حرف ها را به من بزند.»
بازديد : 41