Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
اختلاف حجازي و كريمي ضربه مي‌زند
حضور کريم باقري در كادر فني
اكبرپور:مي خواهم در اروپا بازي كنم
علي دايي: مخالف تعطيلي ليگ هستم
مهدوي‌كيا بازنده جدال ايراني‌ها
انصراف «رضازاده» از بازي‌هاي آسيايي
پيروز قربانى ضعيف ترين بازيكن استقلال
"حسين كعبي" محروم تا اطلاع ثانوي
نيمكت تيم استقلال شلوغ است
ديروز زمين شماره۲ آزادى ساعت پانزده
آشپزخانه اى با چند سرآشپز
خليلى: با نيكبخت درگير نشدم
واكنش پرسپوليسى ها به انتشارخبر درگيرى
درخواست قلعه نويى از تماشاگران استقلال
استقلال اسير حاشيه شده
كريمى بركنار نمى شود
برهانى: هنوز اميدواريم
استيلى فرياد رس شد
فرهاد فعلا مصدوم
آقا فيروز گفت هجومى بازى كنيد
جبارى اخراج شد
دو هوادار استقلال راهى بيمارستان شدند
فحاشى و حمله ليدرهاى معترض به قطبى
قرار مجرميت شيث رضايى صادر شد
پرسپوليس محو معمارى ورزشگاه!
پايان ناخوش بهار پرسپوليس
استقلال را به من بدهندحتماً نتيجه مى گيرم
از پاداش و جريمه تا ضرب و شتم
تنها راه حل كاشانى براى فرار از قطبى!!!
قطبى بركنار نمى شود
همه چيز با قطبى است
ادامه درگيرى تا جلوى در خانه كعبى
فدراسيون آماتور رفتار مى كند
استقلال با فشار دچار اشتباه شد
حضور مايلى در پرسپوليس
تعطيلى ليگ به فصل بعد هم لطمه مى زند
استقلال اهواز در كورس قهرمانى
با رفتن قطبى وضع بدتر مى شود
جلسه اضطرارى هيات مديره پرسپوليس
شايعه است، با قطبى درگير نشدم
گل‌محمدي:پرسپوليس هنوز شانس دارد
فيروز كريمي خطاب به بازيكنان استقلال
اعتراض اميرآبادي به تماشاگران استقلال
 خبر:

علي دايي: مخالف تعطيلي ليگ هستم -


علي دايي گفت: مخالف تعطيلي 40 روزه‌ي ليگ هستم اما به من حق بدهيد كه تيم ملي نياز به تمرين و بازي‌هاي تداركاتي دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال سايپا پس از شكست دو بر صفر تيم‌ش در برابر تيم صنعت نفت آبادان گفت: در روزي كه قرار است ببازي حتما مي‌بازي. ما امروز بد بازي كرديم و روزمان نبود و بايد مي‌باختيم. بازيكنان سايپا به خصوص در نيمه‌ي دوم از موقعيت‌هاي فراواني كه نصيب‌شان شد به خوبي استفاده نكردند و روي به بازي احساسي آوردند كه نتيجه‌ي آن شكست شد.
وي افزود: به تيم فوتبال نفت آبادان تبريك مي‌گويم چرا كه آنها باهوش‌تر از ما بازي كردند و موقعيت‌هاي‌شان را به خوبي تبديل به گل كردند. اما، بازيكنان ما به هيچ وجه فكر نمي‌كردند كه بازنده‌ي اين بازي باشند.

البته خستگي و عواملي ديگر مي‌توانست در اين بازي تاثيرگذار باشد اما، من دنبال توجيه نيستم و مي‌گويم كه خوب نبوديم و باخت حق‌مان بود.

دايي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه اين بازي سايپا مي‌تواند در بازي‌هاي آسيايي نگران كننده باشد، گفت: ليگ قهرمانان آسيا فرق مي‌كند. بازيكنان ما آنجا خيلي خوب بازي مي‌كنند و من از آنها راضي هستم. اما امروز روزي نبود كه ما ببريم و كل تيم بسيار بد بازي كرد.

دايي در پاسخ به سوالي مبني بر علت تعطيلي 45 روزه‌ي ليگ گفت: من مخالف تعطيلي 45 روزه‌ي ليگ هستم و به فدراسيون هم اعلام كرده‌ام كه بازي‌هاي ليگ فشرده برگزار شود و تا قبل از اردوي تيم ملي اين بازي‌ها تمام شود. حتي به آنها گفتم كه مي‌توانيم اردوي تيم ملي را از بيست و هفتم آغاز كنيم و تا آن زمان بازي‌هاي ليگ به صورت فشرده برگزار شود كه بازيكنان، مربيان و خيلي‌هاي ديگر صدمه نبينند اما، متاسفانه بازي‌هاي جام حذفي هم وجود دارد و برنامه‌ريزي‌ها بايد از قبل صورت گيرد تا در اين زمان ما اين همه بازي انجام نداده نداشته باشيم.

دايي ادامه داد: اما، اگر تيم ملي نتيجه نگيرد هيچ چيزي در فوتبال ما به درد نمي‌خورد و همه‌ي زحمات به هدر رفته است. شما هم به من حق بدهيد كه اگر تيم ملي بازي تداركاتي و تمرينات مناسبي نداشته باشد نمي‌تواند يك مرتبه به مصاف امارات برود.

انتهاي پيام





بازديد : 49

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved