Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
فيروز كريمي خطاب به بازيكنان استقلال
نخستين تمرين پرسپوليس پس از شكست
بزرگترهاي تيم هر تصميمي بگيرند مي‌پذيرم
هاشميان:از آسيا، اتريش و فرانسه پيشنهاد دارم
تيم فوتبال زنان به مربي حرفه‌يي نياز دارد
بازيكنان استقلال تباني نكردند
حاجيلو: از هواداران عذرخواهى مى كنم
۵ ميليون جريمه تمام استقلالى ها
خارج از مستطيل سبز
درگيرى فيزيكى در رختكن پرسپوليس
تشويق پگاه براى گل پنجم!
درگيرى فيزيكى در رختكن پرسپوليس
در فوتبال زبان ها كار نمى كنند
اعتراض به حجازى وارد است
درگيرى جبارى با هواداران
سكوت سنگين در رختكن استقلال
برهانى:اين بدترين استقلال بود
صادقى : بدترين بازى ممكن را انجام داديم
هيأت مديره استقلال، كريمى را احضار كرد
محروميتى سنگين در انتظار جبارى
تماشاگران زود اعتراض كردند
مشكلات بوكسور المپيكي ايران
تحقير چهار گله استقلال
تعطيلي چهل روزه ليگ
هاشميان از هانوفر جدا مي‌شود
پرسپوليس به سرنوشت استقلال دچار شد
صبا به جايگاه دوم صعود كرد
شايعه حقوق ۲ ميليون تومان در ماه
مشكل مالى استقلال حاد نيست
بازگشت ميثاقيان به ابومسلم
شكست پرسپوليس ما را نجات مي دهد
قلعه‌نويي:صبا تيم با كيفيتي است
۳ امتياز از استقلال كم مى شود
تعجب خبرنگاران از سكوت احمدزاده
براى گل محمدى آرزوى موفقيت مى كنم
تيم ملى ب تا هفته آينده تشكيل مى شود
دايى بهترين ها را مى خواهد
میرزا پوردر استقلال
اگر اميد نداشتيم نمى برديم
تخلفات دربى به صفر رسيده است
در پي تبليغات رضازاده درماهواره‌
روزنامه پرسپوليس فريادرس شد
نرمش قطبى مقابل ياغى هاى پرسپوليس
 خبر:

بزرگترهاي تيم هر تصميمي بگيرند مي‌پذيرم -


سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي فوتبال، باخت جزيي از بازي است اما باختن با اين نتيجه بسيار ناراحت کننده است. با اين وجود اعتقاد دارم در يک تورنمنت، اين آخر دنيا نيست و ما در ادامه بازيها مي توانيم به صدر جدول باز گرديم.

به گزارش ايسنا، افشين قطبي پس از باخت 4 بر 1 پرسپوليس برابر استقلال اهواز با اشاره به اين که بسياري از بازيکنان تيم پرسپوليس در اين بازي خوب نبودند، گفت: علت باخت ما اين بود که همه تيم بد بازي کردند. ما بايد در آينه نگاه کنيم و در مورد خودمان صادقانه قضاوت کنيم. ما بد بازي کرديم و تيم استقلال اهواز خوب بازي کرد و شايسته اين برد بود.

وي گفت: ما بخاطر يک بازي داربي امتيازات زيادي را از دست داديم و اين بازي نيز تحت تاثير داربي بود.

مربي تيم پرسپوليس در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره وضعيت ادامه همکاريش در پرسپوليس گفت: من وقتي پس از 30 سال به ايران آمدم قصدم اين بود که به فوتبال پرسپوليس و فوتبال ايران کمک کنم. هنوز نيز چنين تفکري دارم. به هر حال اگر بزرگترهاي تيم فکر مي کنند که با کنار رفتن من وضعيت بهتر مي شود مشکلي نيست اما تا وقتي هستم تمام تلاشم را براي موفقيت تيم پرسپوليس خواهم کرد.


افشين قطبي در پاسخ به اين سوال که آيا هنوز هم اعتقاد به قهرماني داريد يا خير، گفت: حتماً همين طور است و فکر مي کنم پرسپوليس هنوز هم مي تواند قهرمان شود. بايد به نتايج تيمهاي ديگر توجه کرد که آنها هم بازيهاي سختي در پيش دارند و قطعاً امتيازاتي را از دست خواهند داد. چيزي که من در طول سالهاي حضورم در فوتبال ياد گرفته ام اين است که بايد عکس العمل نسبت به برد و باخت را بلد بود. تيم قهرمان عکس العمل هاي قهرمانانه نيز دارد.


خبرنگاري درباره عکس العمل شيث رضايي در هنگام تعويض از افشين قطبي پرسيد و سرمربي پرسپوليس اينگونه پاسخ داد: عکس العمل شيث رضايي خيلي بد بود و من اميدوارم جوانان ما اين صحنه را نديده باشند و از آن الگوبرداري نکنند. عکس العمل بازيکن ما به هيچ وجه حرفه اي نبود.


انتهاي پيام

كد خبر: 8701-



بازديد : 72

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved