حاجيلو:خبر اخراج كريمي دروغ است -

فوتبال ايران - سرپرست استقلال در خصوص شايعه كسر 3 امتياز از اين تيم به دليل استفاده غيرقانوني از آرش برهاني در اولين ديدار مقابل استقلال اهواز گفت: اين موضوعي نيست كه بخواهيم بيجهت فكرمان را به آن مشغول كنيم.
اصغر حاجيلو در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب اظهار داشت: برهاني سال قبل در آخرين بازي ليگ با پيراهن پاس اخراج شد و امسال به استقلال آمد و اين قضيه ربطي به ما ندارد، در ضمن سازمان ليگ قبل از هر بازي اسامي محرومان تمامي تيمها را به طور رسمي اعلام ميكند و ما آماتور نيستيم كه از بازيكن محروم استفاده كنيم.
وي در ادامه با اشاره به شايعاتي كه در خصوص بركناري فيروز كريمي از استقلال شنيده ميشود، گفت: كريمي با 20 سال مربيگري در فوتبال ايران سابقه روشني دارد و ما بهترين مربي اين مملكت را در اختيار داريم. خبر اخراج آقافيروز كذب محض است و او همچنان سرمربي استقلال خواهد بود.
حاجيلو در خصوص مشكلات مالي بازيكنان استقلال گفت: تا حالا طبق قوانين 70 درصد مبلغ قراردادهاي بازيكنان را داديم و هر كس از تا حالا پولش را نگرفته ميتواند به باشگاه بيايد.
بازديد : 35