اگر صبا را نبريم، قهرمان نميشويم -

خبرگزاري فوتبال ايران - محسن يوسفي هافبك چپپاي استقلال پس از مدتها در بازي با برق شيراز به ميدان رفت و بازي خوب خود را با زدن يك گل تكميل كرد.
يوسفي در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، در اين خصوص اظهار داشت:در اين چند هفته كه محروم بودم به طور مرتب در تمرينات حضور داشتم تا افت نكنم، خوشبختانه بازگشت خوبي داشتم و خوشحالم كه در اين برد پرگل دروازه حريف را باز كردم. هنوز هم معتقدم كه 3 جلسه محروميت حق من نبود و بازيكنان صنعت نفت هم در آن درگيري نقش داشتند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه استقلال چند درصد براي قهرماني شانس دارد، گفت: از حالا نميتوان در اين مورد حرف زد چون اتفاقات غيرقابل پيشبيني را هم بايد در نظر گرفت. البته بازي روز چهارشنبه مقابل صباباتري خيلي حساس است و اگر اين تيم را نبريم قهرمان نخواهيم شد ولي كسب 3 امتياز استقلال را به كورس قهرماني ميآورد.
بازديد : 95