خداداد: هر چند راضى نبودند... -

خبرورزشی-زوج على دايى در خط حمله تيمملى يعنى خداداد عزيزى که حالا او هم مثل خود دايى يک مربى است، از حضور دايى در رأس کادرفنى تيمملى ابراز خرسندى کرد.
خداداد عزيزى در همين خصوص به خبرورزشى گفت: على دايى در دوره طولانى و پرافتخار فوتبالىاش تمام مدارج را طى کرده و به اندازه يک مربى مجرب، تجربه کسب کرده است و مىتواند به خوبى تيمى که چندين سال در آن حضور داشته است را هدايت کند.
حماسهساز ملبورن ادامه داد: هر چند مىدانم بسيارى از انتخابکنندگان سرمربى تيمملى ، راضى به انتخاب او نبودند اما انتخابشان بسيار درست است و در واقع اين، بهترين کار فدراسيون فوتبال در ماههاى اخير بوده است. به هر حال بايد بدانيم على دايى افتخار و سمبل فوتبال ايران بوده و بهترين انتخاب داخلىماست.
خداداد گفت: موفقيت دايى يعنى موفقيت تيمملى و نسل ما، اگر او نتيجه بگيرد مربيان جوان هم پيشرفت کرده و جايگاههاى خوبى مىگيرند و ناکامى او هم باعث متضرر شدن کل فوتبال است، پس به خاطر فوتبالمان بايد کمک کنيم تا دايى موفق شود.
بازديد : 86