فيفا حريف ايران را تعليق مىکند -

خبرورزشی-روزنامه الوطن، چاپ کويت نوشت: فدراسيون بينالمللى فوتبال (فيفا) در نامهاى به جمال الشهاب وزير امور اجتماعى کويت، تهديد کرد چنانچه کميته المپيک اين کشور استقلال خود را حفظ نکند، از اين اتحاديه اخراج خواهد شد.
فيفا با ارسال نامهاى تأکيد کرده که در فوتبال اين کشور، سياسيون و دولت دخالت مستقيم دارند و بايد هر چه سريعتر اين مسئله در اين کشور آسيايى برطرف شود. فيفا از عدم پاسخگويى کويت اظهار تأسف کرده و تأکيد داشته که هيچگونه پيشرفتى از سوى اين کشور براى حل مشکل به وجود آمده، انجام نشده است.
گفتنى است کميته ملى المپيک کويت در تاريخ 14 نوامبر گذشته (23 آبان) نامهاى را به وزير امور اجتماعى فرستاد که در آن خواستار روشن شدن موضعگيرى اين کشور شده بود.
در صورت عدم پاسخگويى کويت در 24 ساعت آينده، فدراسيون فوتبال اين کشور به حالت تعليق درمىآيد و ديدار روز ششم فروردين تيمهاى ايران و کويت از سرى مسابقات مقدماتى جامجهانى لغو مىشود.
بازديد : 60