از سپاهان سرتر بوديم ميثاقيان -

خبرورزشی-راهآهن چند هفتهاى است که نتيجه لازم را نمىگيرد حتى در ديدارهاى خانگى هم حرفى براى گفتن ندارد.
اکبر ميثاقيان علت اين عدم نتيجهگيرى را بدشانسى مىداند.
وى در پايان بازى مقابل سپاهان گفت: تيم من خوب فوتبال مىکند و به راحتى در طول 90 دقيقه بازي، حريف را تحت فشار مىگذارد اما در زدن ضربات آخر و نتيجهگيرى ضعيف عمل مىکنيم، شايد هم بتوان گفت بدشانس هستيم اما در فوتبال به بازى زيبا امتياز نمىدهند و زحمات کار ما مشخص نمىشود.
وى درخصوص سپاهان متذکر شد: 45 دقيقه نايب قهرمان آسيا را تحت فشار قرار داديم اما آنها فقط از تنها موقعيت خود نهايت استفاده را برده و ما را شکست دادند.
متأسفانه ما موقعيتهاى خوبى را از دست داديم اما شوت آنها با برخورد با بازيکن ما وارد دروازه شد.
وى در پايان گفت: گويا کسر شش امتياز از پرسپوليس و سپاهان به آنها انگيزه بيشترى داده چون خيلى بهتر از گذشته بازى کردند. به هر حال اميدوارم در ديدارهاى آينده اين مشکل را حل کنيم. البته نبايد از زمين خراب به سادگى گذشت که بازى را خراب کرده بود.
بازديد : 47