Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
قطبى: باز هم نشان داديم قلب شير داريم
پرسپوليسى ها به حق شان رسيدند
كلمنته تا فردا فرصت دارد
برخى دوست ندارند كلمنته به ايران بيايد
قلعه نويى در نشست خبرى حاضر نشد
«کريمي» در هر دو جبهه‌ ضرر کرد!
جريمه‌ فيفا هم‌ مانع‌ صدرنشينى‌ نشد...
مبعلي:2 بازى‌ ملى‌ به‌ من‌ فرصت‌ دهيد
ناز نکن! ناز تو ديگه‌ خريدار نداره‌
ايران؛ قهرمان‌ وزنه‌بردارى‌ بين‌المللى‌
کلمنته‌ به‌ ايرانى‌ها توهين‌ کرد
اردوى‌ 21روزه‌ با 29 کشتى‌گير آزادکار
فتح‌ا...زاده: کريمى‌ را 20 ميليون‌ جريمه‌ مى‌کنم!
حمله‌ آشوبى‌ به‌ انصارى‌فرد!
ناراحت‌ شديد کريمى‌ از جبارى‌
گل‌ سامره، کانديداى‌ کسب‌ عنوان‌ بهترين‌ گل‌ امارات‌
قلعه نويى:شايد به پاختاكور بروم
بهترين‌هاى‌ نيم‌فصل‌ امارات‌ معرفى‌ شدند
مسؤوليت سنگين فيروز
تكرار دربى نخست پس از ۴۰ سال
مدال شهامت به گردن قطبى
حمله به شير زخمى-دوئل هاى قبلى
استقلال حجازى واستقلال فيروز يكى از يكى بدتر
ايران-كلمنته-در آستانه فسخ قرارداد!
تيم ملى فوتبال به امريكا دعوت شد
صعود در جهان، سقوط در آسيا!
ثابت مى كنم براى رئال مهم هستم
اعتماد هارگريوز به كاپلو
۱۸ ماه محروميت براى آدريانو
هشدار ونگر به بازيكنانش
قطر مى تواند ميزبان جام جهانى ۲۰۱۸ باشد
خداحافظى رونالدو از فوتبال
آنچلوتى وكيل مدافع اينتر
سوريان: بعد از المپيك به ۶۰ كيلو مى روم
۹ مسابقه در ليگ بدمينتون
قدردانى رييس جمهورى از جامعه ورزش
مرحله سوم ليگ برتر شنا
واليبال جوانان ايران به تركيه دعوت شد
حجازى در تماس تلفنى با قلعه نويى
پازل حاشيه ها تكميل شد
شناخت و انگيزه بالا باعث برد ما شد
طالب لو شيشه رختكن را شكست!
بعيد است آقا فيروز از من انتقاد كند
 خبر:

كلمنته تا فردا فرصت دارد -


ایران ورزشی-پس از اينكه خاوير كلمنته به تهران آمد، تا حدود زيادى همه چيز مشخص شد. پارادوكس ها تك تك خود را نشان دادند. حرف هاى كلمنته و رييس فدراسيون فوتبال و همچنين اعضاى هيات رييسه فدراسيون فوتبال به خصوص شفق و تاج همخوان نبودند. ساده ترين تناقض مساله قطعى بودن قرارداد كلمنته با فدراسيون فوتبال بود كه به راحتى خاوير آن را تكذيب كرد.
اما مهمتر از مساله قطعى بودن قرارداد، داستان اقامت كلمنته در ايران است كه در روزهاى گذشته محافل خبرى داخلى و حتى خارجى را تحت تاثير قرار داده است.
مصاحبه خاوير با رسانه هاى اسپانيايى به صورت مستقيم به همه فهماند كه او قصد ماندن در ايران را ندارد. اين درحالى است كه او قراردادش را با همه بندهايش امضا كرد و به ايران فرستاد تا كفاشيان هم در تاييد، آن را امضا كند اما پافشارى فدراسيون فوتبال ايران بر روى اقامت دايم خاوير كار را به جاى باريك كشانده است.

گرچه كفاشيان ديروز صبح در برنامه تلويزيونى ورزش و مردم نشان داد تا حدودى با شرايط كلمنته موافق است: «پنجشنبه از طريق برخى واسطه هاى مورد اطمينان با آقاى كلمنته مذاكرات ديگرى داشتيم كه ايشان باز هم تاكيد داشتند زمانى در ايران خواهند بود كه تيم ملى در اختيارشان باشد و بتوانند از حضورشان در ايران به نحوه مطلوب استفاده كنند.» به كار بردن صيغه جمع در افعال كفاشيان در جملات بعدى به صيغه مفرد تبديل شد: «به نظر مى رسد حرف هاى كلمنته منطقى باشد چرا كه در زمان تعطيلى تمرينات تيم ملى و برگزارى مسابقات ليگ برتر او نمى تواند كار موثرى انجام دهد و تنها هزينه هاى اقامت را افزايش مى دهد!» جملات بعدى رييس فدراسيون فوتبال هم كاملا تكرارى بودند: «هرچند ما براى مدت حضور كلمنته در ايران با او به توافق رسيده بوديم و از نظر اخلاقى به يكديگر تعهد داده بوديم اما باز هم خواستار امضاى اين بند توسط وى شديم كه قرار شد پس از بررسى هاى نهايى پاسخ ما را بدهد.» البته كفاشيان جا را براى ريختن آب پاكى هم باقى گذاشت: «با روندى كه مذاكرات در پيش گرفته است اگر تا يكشنبه، كلمنته به فوتبال ايران پاسخ مشخص داد كه همكاريمان آغاز مى شود، در غير اين صورت با گزينه هاى ديگرى وارد مذاكره خواهيم شد.» جمله آخر كفاشيان همان جمله اى بود كه چهارشنبه هفته گذشته او در مصاحبه اى با خبرگزارى فارس به زبان آورده بود و از مذاكره با گزينه هاى داخلى و خارجى خبر داده بود. در آن مصاحبه كفاشيان تاييد كرد: «مربى پروازى نمى خواهيم. »همان طور كه على آبادى هم پروازى بودن كلمنته را به معناى فسخ قرارداد دانسته بود.

نخواهند برمى گردم
ساعت ۵۹:۹ صبح ديروز و قبل از اينكه برنامه ورزش و مردم روى آنتن برود خبرگزارى فارس به نقل از روزنامه آس خبر داد كه كلمنته با sms اختصاصى و در دو نوبت صبح و بعدازظهر به واحد خبرى روزنامه آس خبر داده: «جز يكسرى كاغذبازى مشكلى نيست. ايرانى ها گفته اند مربى از راه دور نمى خواهند و اگر در تهران زندگى نكنم قرارداد باطل مى شود. با آرامش كامل به تهران سفر مى كنم اگر شرط مرا پذيرفتند كه هيچ در غير اين صورت بدون هيچ مشكلى به اسپانيا بازخواهم گشت.»
روزنامه آس علاوه بر داستان
sms هاى اختصاصى خاوير، به اين نكته اشاره كرده است كه على آبادى و كفاشيان هم با اقامت خاوير در بيلبائو مخالف هستند.

ورزش و مردم كمك حال خبرگزارى ها
همزمان با پخش برنامه ورزش و مردم، ديروز صبح خبرگزارى هاى مهر، فارس و ايسنا و فوتبال ايران هر يك به نوعى سخنان كفاشيان را منعكس كردند و جالب اينجا بود كه درست در ساعت ۳۰:۱۱ كه برنامه درحال پخش بود، خبرگزارى هاى مذكور هر كدام به نقل از خودشان، صحبت هاى كفاشيان را منعكس كردند.


ايسنا در ساعت ۱۷/۳۰/،۱۱ فارس در ساعت ۰۰/۳۳/۱۱ و مهر در ساعت ۱۶:۱۲ خبرها را روى سايت هايشان بردند. البته روى يكى از اخبار ايسنا تيترى با اين مضمون ديده مى شد: «مذاكره سفير ايران در اسپانيا با كلمنته» اما به چند و چون اين مذاكره اشاره اى نشده بود.

عدم تجربه مسوولان جديد
وقايع پيش آمده در ارتباط با حضور يا عدم حضور كلمنته در ايران، به خاطر كم تجربگى فدراسيون و هيات رييسه جديد آن وارد فاز جديدى شده كه احتمال مى رود حضور كلمنته را در ايران منتفى كند.
اصرار بى جهت بر روى ماندن او در ايران حتى در صورت عدم توافق با خاوير كلمنته، مى تواند بر روى توافق با گزينه هاى خارجى ديگر هم تاثير بدى بگذارد.
واقعيت اين است كه متاسفانه برخى از اعضاى رده بالاى هيات رييسه دوست داشتند كه رسانه اى شوند و حتى در اين راستا كه روزنامه ها و خبرگزارى ها روى آنها زوم كنند، عكس سخنان خاوير را از قول كلمنته بر زبان آوردند تا بى تجربگى خود را بيش از پيش ثابت كنند.
با نگاهى به مربيان خارجى سابق تيم ملى مثل استانكو، ايويچ، بلاژويچ و حتى برانكو به اين نكته مى رسيم كه آنها در طول سال به مرخصى هاى دراز مدت مى رفتند و كار سرمربيگرى خود را هم انجام مى دادند. رسانه اى شدن اين موضوع كه به مدد هيات مذاكره كننده با كلمنته و شخص رياست فدراسيون انجام شد، اصلا به نفع فوتبال ايران نبود. همچنين بايد به اين نكته توجه داشت كه جايگاه سخنگوى فدراسيون فوتبال در اين زمينه مشخص نبود چون هم كفاشيان و هم شفق گاهى اوقات در مقام سخنگو هم برمى آمدند. آقايان بايد بدانند فدراسيون فوتبال جايگاه حساسى دارد و شايد رسانه اى شدن بيش از حد مشكل ساز شود كه شده است.



بازديد : 72

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved