Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
نقشه جلالي براي قهرماني استقلال اهواز
درگيري تازه در کادر فني پرسپوليس
کريم به همه هافبک ها درس مي دهد
تيم ملي 29 اسفند با بحرين ديدار مي‌كند
هاشميان: به استراحت احتياج دارم
تازه‌ترين رده بندي تيم‌هاي فوتبال زنان
فيفا، ادعاي توپالوويچ را رد كرد
هر جا باشم، به استيل‌آ‌ذين كمك مي‌كنم
مهدوي‌كيا:نيم‌فصل دوم جبران مي‌كنيم
برهاني:اين بار هم تيم اكبرآقا را مي‌بريم
وضعيت نيكبخت مبهم است
ميرزاپور:پروين سر من داد نزد
ميثاقيان: فقط ثابتى!
تيم پروين پنالتى زن هم نداشت
با وجود تعطيلى مهدوى كيا به ايران نمى آيد
حمايت هيات مديره استقلال از فيروز
كريمى مقابل صدرنشين
خطيبى: در ايران فقط تراكتور
تقابل ۶ ستاره ايرانى در شارجه
رکورد تاريخ‌ فوتبال‌ جهان‌ شکست!
لبخند درشب يلدا
اخراجى ها گل كاشتند
با اين پرش قهرمان آسيا مى شويم
ايران‌ همواره‌ در جمع‌ 50 تيم‌ برتر جهان‌
کريمى‌ راه‌ حجازى‌ را نمى‌رود
روى‌ ميرزاپور ترديد بايد کرد!
قلعه‌نوعى‌ باز هم‌ در ليست‌ گزينه‌ها
با سند ومدرک‌ خيانتها‌ راثابت‌ مى‌کنم‌
23 کشور آسيايى‌ نمره‌ قبولى‌ گرفتند
اشتباه‌ برابر راه‌آهن‌ گران‌ تمام‌ مى‌شود
10 دى‌ اعلام اسامى‌ تيم‌ملى
خطيبي: قصد بازگشت‌ به‌ ايران‌ را ندارم‌
باقرى: مهاجمان هميشه خودخواه هستند
نارضايتى گلزن پرسپوليس
قطبى: مگر ديوانه ام!
درگزارش بلندبالاى فيروز به حاجى
نيكبخت و نصرتى تمرين نكردند
فرهاد كاظمى براى پروين شرط گذاشت
محمد نوازى از امروزدراستقلال
پسرطلايى ميلان، بازيكن سال جهان
پله: شايسته دريافت اين جايزه بودم
تكليف صادقى امروز مشخص مى شود
ميلان و اينتر به دنبال مورينيو
 خبر:

نقشه جلالي براي قهرماني استقلال اهواز -


جام جم:حرف هاي مجيد جلالي در يکي از مصاحبه هاي اخيرش ، اسباب حيرت ناظران شده است. او بدون اين که بصراحت بگويد که تيم جديد وي (استقلال اهواز) قهرمان ليگ برتر فوتبال ايران خواهد شد ، گفته است که پرسپوليس و سپاهان به رغم پيشتازي طولاني مدتشان در نيم فصل اول در نهايت فاتح پيکارها نخواهند شد.

او شانس چنداني به صباباتري و ملوان و پيکان و استقلال تهران براي اين مهم نداده است و در عين حال گفته که يک تيم ديگر در صدر خواهد ايستاد و چون بصراحت نامي از آن تيم نياورده و لبخندهايش طي مصاحبه تلويزيوني معاني خاصي را مي داد، هر شنونده اي به اين نتيجه مي رسيد که منظور او استقلال اهواز است.
قرار گرفتن در اندازه هاي قهرماني لااقل در دو فصل اخير، تجربه اي تازه براي تيم اهوازي نيست.

اگر فصل پيش در هفته ماقبل آخر ليگ ، داور در مسابقه استقلال اهواز با مس کرمان ضربه دقايق آخر مهاجم مس را که به تير دروازه خورد و احتمالااز خط دروازه عبور نکرد، گل اعلام نمي کرد و پيروزي استقلال اهواز را به تساوي بدل نمي کرد، اين تيم که هدايتش با فيروز کريمي بود، مي توانست در همان فصل پيش مزه قهرماني را بچشد و شانسي بسيار بيشتر از آنچه در هفته آخر ليگ ديديم ، براي اين مهم داشته باشد، ولي آن واقعه بخت هاي تيم جنوبي را بست و دروازه هاي اقبال را روي سايپا باز کرد که در هفته هاي پاياني ليگ دوباره اوج گرفته بود.

آرام آرام

با اين حال استقلال اهواز فعلي را نمي توان (و نبايد) با تيمي قياس کرد که فصل پيش در صحنه حاضر ديديم. تيم فصل پيش ، بعد از مدتي کار زير نظر فيروز کريمي يکدست و صاحب وحدت تاکتيکي شده وآن مربي با هوش توانسته بود از توجه نکردن سايرين به تيم وي ، نهايت بهره را بگيرد و استقلال اهواز را در نيم فصل دوم آرام آرام بالا بياورد و با غافلگير کردن رقبا به بالاترين درجات ممکن برساند.
با اين که مجيد جلالي سرمربي يک ماه اخير استقلال اهواز کوشيده است همان ريتم و روال را حفظ کند و نتايج ، خبر از توفيق وي مي دهد؛ اما دلايل متعددي هستند که مي گويند ثمردهي تيم جنوبي به اندازه فصل گذشته ، قدري دور از ذهن است. با اين که اين تيم توان بالقوه ارائه نمايش هاي خوبي ديگري را در نيم فصل دوم دارد، اما بسيار بعيد است که سقف پروازش تا نقطه قهرماني باشد. بخصوص که پرسپوليس و سپاهان قدري قوي تر از آني هستند که جلالي مي پندارد!
اولين اصل و نياز براي قهرماني استقلال اهواز و هر تيم ديگري تداوم داشتن در کار و استمرار در امتيازگيري است و اين چيزي است که بدون آن تقريبا هيچ تيمي نمي تواند به کسب نتيجه اي عالي در ليگ اميدوار باشد. نتايج تيم خوزستاني در ليگ تا اين نقطه از فصل که به پايان نيم فصل اول رسيده ايم ، دقيقا حاکي از نبود استمرار لازم در کار است.




بازديد : 89

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved