Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
عابدزاده‌ فردا بازى‌ نمى‌کند
نيامدم‌ استقلال‌ تا فيلم‌ هندى‌ بسازم‌
ليدرها به هر قيمت نوازى را مى خواهند
به همه ثابت شد كه شعار نمى داديم
آقا فيروز هيچ وقت عصبانى نمى شد
قلعه نويى در دو راهى
دايى نامزد اهداى لوح بهترين بازيكن جهان
طالب لو :از فردا در تمرينات شركت مى كنم
تومارى عليه كريمى امضا نشد
۱۱ نفر از تيم ملى خط مى خورند
پورحيدرى استعفا مى دهد؟
نوازى: من سرباز استقلال هستم
چرا نمى گويند عنايتى برمى گردد؟
واكنش سايت پرسپوليس به شكست استقلال
طالب لو: ديگر مرا استقلالى ندانيد
فيروز كريمى ۲۴ ساعت بعد از باخت
حجازى ديگر روى نيمكت نمى نشيند
گونه هاى كريمى چه زود سرخ شد
طالب‌لو: من‌ مى‌روم‌ تا رحمتى‌ بيايد
مرثيه اى براى لشكر شكست خورده
بگذاريد به جاى وحيد اشكان گل بخورد
هواداران: نوازى‌ بايد برگردد!
قدرت‌ تهاجمى‌ کعبى‌ بيشتر است‌
نيکبخت: براى‌ استقلالى‌ها متأسفم!
اصرار فيفا به‌ اعلام‌ اسامى‌ دوپينگى‌ها
اميرآبادي: شرمنده‌ هواداران‌ هستيم‌
منصوريان: زيردوش‌ بوديم‌ وگرنه‌ ما هم‌ تنبيه‌ مى‌شديم!
«شوي» کريمى‌ براى‌ تغيير جو ورزشگاه!
على‌آبادي: از انتخابات‌ فدراسيون‌ ...
مشکلات‌ فوتبال‌ ايران‌ با جديت‌ پيگيرى‌ مى‌شود
۱۰ مشكلى كه كاپلو بايد حل كند
تذكر جدى قطبى به پرسپوليسى ها
برترين هاى اخلاق ورزش
كريمى: بدويد بى تعصب ها!
شيث به استقلال نزديك شد
فحاشى مجيدى به داور
عادل دليل باخت استقلال
افتضاح مثل استقلال !
طالب‌لو مشکل‌ عصبى‌ دارد
اولين بارم بود آزادى را مى ديدم!
قطبى‌ فقط‌ به‌ فکر پرسپوليس‌ است‌
دواى‌ درد استقلال، فقط‌ «قلعه‌نوعي» است‌
كريمى: از استقلال خداحافظى مى كنم
 خبر:

ليدرها به هر قيمت نوازى را مى خواهند -


ایران ورزشی-استقلال تهران ديروز برخلاف روز شنبه به زمين شماره دو ورزشگاه آزادى رفت تا دومين تمرين را پس از شكست مقابل نفت آبادان تجربه كند. پس از باخت هاى پى در پى، ديگر هواداران از تمرين هاى استقلال استقبال نمى كنند و روز به روز از تعداد تماشاگران استقلال كاسته مى شود و اكنون تعداد آنها به ۱۵-۱۰ نفر رسيده است كه البته اكثر آنها ليدرهاى استقلال هستند.

مقابل در ورودى ورزشگاه آزادى به خبرنگاران و ليدرها اجازه ورود داده نمى شود كه اصغر حاجيلو با پادرميانى با حراست ورزشگاه، مجوز ورود را براى خبرنگاران و ليدرها مى گيرد.نوازى و طالب لو غايبان جديد استقلال هستند كه شرايط آنها ويژه است.تمرين رأس ساعت ۰۰:۱۴ استارت مى خورد و فيروز كريمى باز هم به مدت ۲۵ دقيقه كلاس درسش را وسط زمين برپا مى كند. ناصر حجازى نيم ساعت پس از تمرين مى آيد و با ليدرها حرف مى زند.

يكى از ليدرهاى نزديك به حجازى به ايران ورزشى مى گويد كه ناصر حجازى از حضور طالب لو نااميده شده و به ليدرها گفته بايد مهيار حسن نژاد را آماده كنيم تا ذخيره خوبى براى اشكان نامدارى باشد.كلاس ۲۵ دقيقه اى كه تمام مى شود، فيروز آبى ها را گرم مى كند و پس از اينكه ۵-۴ بار دور زمين آنها را مى دواند، تمرينات تاكتيكى اش را شروع مى كند. تمريناتى كه اين روزها كمى تكرارى شده است. سانتر از جناحين و پاس هاى تودر در دستور كار تمرين فيروزخان قرار دارد.
على عليزاده همراه با نوروزى در گوشه اى از زمين كار مى كند؛ گچ دست عليزاده اجازه نمى دهد تا او بتواند راحت تر نرمش كند.ساعت به ۰۰:۱۵ كه مى رسد دفاع ها، هافبك ها و فورواردها جدا مى شوند كه دفاع ها را ساكت الهامى، هافبك ها را آتيلا حجازى و فورواردها را خود كريمى تمرين مى دهد. ناصر حجازى در همين وقت تمرينات را ترك مى كند.تمرينات فيروز حسابى به بازيكنان فشار مى آورد و آنها را خسته مى كند طورى كه پيروز قربانى به دفعات مى گويد: «ديگر نا ندارم!»
كريمى در حين تمرينات در مورد بازى با ذوب آهن حرف مى زند و مى گويد: «با سانتر كردن مى توانيم ذوب آهن را ببريم. اگر جام حذفى را مى خواهيد بايد سخت تمرين كنيد و عرق بريزيد.»

نوازى بايد باشه
در خلال تمرين، ليدرهاى باشگاه جلسه اى سرپايى برگزار مى كنند و در آن جلسه تصويب مى كنند كه بايد محمد نوازى به استقلال بازگردد.
«على» سخنگوى ليدرهاى استقلال است از طرف سرليدر و ليدرهاى ديگر مى گويد: «محمد نوازى براى باشگاه زحمت كشيده است. او براى استقلالى ها نماد تعصب است. ما مثل داش على منصوريان او را دوست داريم. ما هوادارهاى اصلى استقلال، نوازى را به هر قيمت مى خواهيم. او بازيكن با تعصب استقلال است. كارى نداريم كه خوب يا بد بازى مى كند؛ همان طور كه منصوريان هم خوب بازى نمى كند.»
او در مورد وحيد طالب لو مى گويد: ما كارى به كار او نداريم و حرف هاى او در برنامه ورزش از شبكه دو دل همه ما را شكسته است.»
در پايان تمرين ديروز استقلال فيروز كريمى با ليدرها و هوادارها صحبت مى كند و حرف هاى هميشگى اش را تكرار مى كند: استقلال را مى سازم و تيم را درست مى كنم و اگر نسازم و درست نكنم، مى روم!



بازديد : 102

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved