دايى نامزد اهداى لوح بهترين بازيكن جهان -

ايران ورزشى - كلكسيون افتخارات شهريار با حضور رويايى اش در مراسم انتخاب بهترين بازيكن جهان تكميل مى شود. در حالى كه امشب اكثر قريب به اتفاق فوتبال دوستان ايرانى براى ديدن برنامه تلويزيونى ۹۰ ثانيه شمارى مى كنند شهريار در سالن اپراى شهر زوريخ شانه به شانه مردان كهكشانى با ظاهرى آراسته روى صندلى هاى چرمى تكيه زده تا مجرى مراسم نام او را براى اهداى يكى از تنديس هاى مراسم صدا كند.
شهريار طى چند هفته اخير براى چندمين بار است كه به عنوان يكى از مدعوين ويژه فيفا به اينگونه مراسم دعوت مى شود اما برنامه امشب از اهميت ويژه اى برخوردار است.
او امشب در حالى كنار سران فوتبال دنيا قرار مى گيرد كه براى نخستين بار در تاريخ هفده دوره اى انتخاب بهترين بازيكن سال فوتبال جهان امسال اين مراسم به طور كامل به صورت رايگان در شبكه هاى تلويزيونى به نمايش در مى آيد.
دايى يكشنبه شب از فرودگاه امام خمينى(ره) تهران را به مقصد زوريخ ترك كرد اما او پيش از ترك تهران در جلسه اى مشترك در دفتر باشگاه با كادر فنى سايپا به اين نكته تأكيد كرد تا در غياب او تمرينات تيم به صورت منظم دنبال شود تا روز پنجشنبه كه او دوباره به تهران بر مى گردد.
شهريار ديشب در حالى راهى زوريخ شد كه در برخى محافل ورزشى شايع شده بود كه او با توجه به عنوانى كه در ساليان اخير به دست آورده در حال حاضر به عنوان يكى از گزينه هاى كسب سمت در كنفدراسيون فوتبال آسيا خواهد بود اما دايى در برابر اين خبر سكوت مى كند تا ابهام براى اهالى فوتبال باقى بماند.
عضو كميته فنى فيفا و بهترين گلزن تاريخ ملى جهان يكى از كانديداهاى اهداى لوح بهترين بازيكن فيفا به شمار مى رود كه اگر شانس با او همراه باشد وى مى تواند تنديس طلايى برترين بازيكن سال ۲۰۰۷ فوتبال جهان را به يكى از سه كانديداى حاضر اهدا كند.
مطمئنا قرار گرفتن در كناركاكا، كريستيانو رونالدو يا مسى به عنوان نامزدهاى دريافت تنديس بهترين بازيكن جهان مى تواند تبعات مثبتى براى دايى در برداشته باشد.
بازديد : 98