پاى سامره به گلزنى باز شد -

خبرورزشی-مرحله يکشانزدهم نهايى جامحذفى امارات چهارشنبهشب گذشته با برگزارى هشت بازى همزمان برگزار شد و همانطور که پيشبينى مىشد لژيونرهاى ايرانى با درخشش خود باعث صعود تيمهايشان به جمع هشت تيم برتر شدند.
الشباب صدرنشين ليگ امارات در غياب کاظميان بهترين گلزن خود و با در اختيار داشتن مبعلى و اولادى به مصاف رأسالخيمه رفت و با نتيجه 3 بر يک به پيروزى رسيد که مبعلى روى ثبت يکى از گلهاى تيمش نقش زيادى داشت.
الشعب هم ميزبان دباالحصن بود که به سختى و با نتيجه 3 بر 2 به برترى رسيد که سرانجام پس از هفتهها على سامره مهاجم اين تيم پايش به گلزنى باز شد تا با صعود اين تيم به جمع هشت تيم تا حدودى از حجم انتقادات کاسته شود.
الظفره هم با درخشش سياوش اکبرپور موفق شد در وقت اضافه از سد اتحادکلبأ عبور نمايد که مهاجم ايرانى در دقيقه 117 يکى از گلهاى تيمش را به ثمر رساند.
نتايج کامل مرحله يک شانزدهم نهايى به شرح زير است.
* بنياس صفر - الاهلى 3
* الشباب 3 - رأسالخيمه يک
* الشعب 3 - دباالحصن 2
* الوصل 3 - الذيد 2
* الظفره 3 - اتحادکلبأ يک
* الفجيره 3 - دبى يک
* الشارجه 2 - العين 2
در ضربات پنالتى الشارجه پيروز شد.
* عجمان يک - الوحده 3
با مشخص شدن هشت تيم صعود کرده قرعهکشى مرحله يکهشتم نهايى انجام شد که تمامى ايرانىها به مصاف هم خواهند رفت که حساسترين بازى مصاف الشباب و الشعب مىباشد. برنامه کامل اين بازيها به شرح زير است.
پنجشنبه 9.12.86
* الوصل - الفجيره
* الشارجه - الظفره
جمعه 10.12.86
* الشباب - الشعب
* الاهلى - الوحده
بازديد : 75