Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
قلعه نويى براى ما تمام شده است
حمله صادقى به خبرنگاران
منصوريان: كريمى فقط دو بار تمرين داده
حاشيه هاى استقلال - پاس همدان
دايى‌ در آستانه‌ برکنارى‌ از سايپا!
کريمي: استقلال‌ را از 6 بازى‌ ديگر ببينيد!
استقلال گرفتار عادت هاى غلط
سامره؛ مرد تعيين‌کننده‌ دربى‌ حساس‌ شارجه‌
فيفا براى‌ تيم‌ قطبى‌ بدخبر است؟!
حجازى‌ بين‌ دو نيمه‌ به‌ رختکن‌ رفت‌
خداحافظى‌ آقافرهاد کاظمي
استقلال‌ بيشترين‌ ملى‌پوش‌ را دارد!
اين استقلال با فيروزکريمي هم شکست خورد
رضازاده از ديدارهاي جهاني انصراف داد
خبر درگيري لوكا با مهاجم جوان سپاهان
به فيروز كريمي توهين نكنيد
افشين قطبي صاحب شناسنامه ايراني
قطبي به هلند رفت
اسامي بازيكنان تيم ملي اعلام شد
سپاهان به ايراني ها عيدي داد
بازيکنان آسيايي در اروپا مشکل ...
ليست برترين‌هاي دريافت توپ طلا
جشنواره گل پرسپوليس در ورزشگاه آزادي
شيث:به انگيزه بالاي سپاهان كاري نداريم
حيدري درمحاصره هواداران پرسپوليس
زيدان! مرا ببخش
كاكا بهترين فوتباليست دنيا مي‌شود
حجازى‌ شرايط‌ استقلال‌ را درک‌ مى‌کند
آرى‌هان: پرسپوليسى‌ها دروغ‌ گفتند!
هر مربى‌ فحش‌ بگويد اخراجش‌ مى‌کنيم‌
اتوئو جانشين "رونالدينيو"‌مي‌شود
شمسايى‌ لايق‌ اين‌ جايزه‌ بود
كريمى به هيأت منصفه ليگ شكايت مى كند
شيث به فراز باج مى دهد!
استقلال به على پروين مى رسد؟
حجازى بازنده بزرگ بازى استقلالى ها
با اين شرايط تيم ملى به مشكل برمى خورد
نكونام تماشاگر اوساسونا - اسپانيول
جنجال در ديدار تداركاتى فارس
استقبال با بطرى به فاصله ۲۴ ساعت
هاشمى منتظر «بله» قلعه نويى
جريمه يك ميليون تومانی مدافعان استقلال
على پروين: الان وقتش نيست!
 خبر:

استقلال گرفتار عادت هاى غلط -


خبرورزشی-ديروز تيم استقلال مثل همان تيمى بود كه در مقابل راه آهن، مقاومت و تربيت يزد برنده از زمين خارج شد؛ همان آرايش، همان مهره ها و همان تعويض ها، براى تيمى كه هفته ها و ماه ها بد تمرين كرده و همواره در فراز و فرود بوده طى ۳ روز و ۲ جلسه تمرين هيچ كار مهمى نمى شود انجام داد، بنابر اين چنانچه استقلال ديروز برنده هم از زمين خارج مى شد باز هم نبايد آن را به حضور ۴۸ ساعته فيروز كريمى نسبت مى داديم.
براى تيمى كه فاقد سرعت لازم و استاد بازى تاخيرى بوده، نمى شود به اين سرعت تاثيرگذار بود. استقلال هنوز گرفتار عادت هاى غلط بازيكنانش است؛ در دفاع اصل پوشش رعايت نشده و در حملات از نفر صاحب توپ هيچ حمايتى نمى شود و به غير از نفر صاحب توپ بقيه نظاره گر هستند، استقلال مقابل پاس همدان شبيه هفته هاى گذشته بازى كرد؛ آشفته در خط دفاع و بى برنامه در حمله، منتها در بازى ديروز ديگر از گل هاى اتفاقى خبرى نبود.

استقلال براى تبديل شدن به تيمى مقتدر نياز به ترك عادت هاى غلط و اتخاذ روش هاى جديد دارد و اين ميسر نمى شود مگر با تمرين و تكرار. سرمربى جديد اين تيم به وضوح اشاره مستقيمى داشت به اين نكته؛ كريمى معترف بود كه براى رسيدن به وحدت تاكتيكى حداقل ۲۵ جلسه بايد تمرين كرد. با اين وجود تمامى اميد فيروز كريمى براى بهبودى استقلال تعطيلات نيم فصل است تا بلكه بتواند گوشه اى از نابسامانى ها را برطرف كند.
استقلال ديروز جسور و كوبنده نبود، و برعكس اين تيم پاس بود كه توانست با دفاع چند لايه بازى را تا دقيقه ۹۰ كنترل كند و جالب اينكه استقلال كه گل مى خواست هيچ وقت با ۳-۲ مهاجم در ۱۸ قدم حريف حضور نداشت. در استقلال سرعت در تصميم گيرى وجود ندارد و بازيكنان اين تيم به علت كند بودن در حالت تهاجمى نتوانستند حتى براى يك بار از ديوار دفاعى پاس عبور كنند، مشكلات فيروز كريمى براى درست كردن اين تيم يكى دو تا نيست. نبود يك هافبك دفاعى مقتدر و محكم در مقابل مدافعان و فقدان يك بازى گردان فكور و پاسور در پشت سر مهاجمان اين تيم از نكات برجسته اى است كه او را رنج مى دهد. هر چند اگر اين مشكلات و بن بست در مقابل كادر فنى قبلى وجود نداشت چه نيازى به آمدن كريمى بود؟ لذا او بايد با سود جستن از اندك زمان هاى پيش رو آرام آرام اين نقايص را به حداقل برساند و بيشتر نيرو و توان بازسازى خود را به جام حذفى اختصاص بدهد.



بازديد : 71

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved