تلاش براى آشتىکنان علىآبادى و دادکان! -

خبرورزشی-اختلاف کهنه محمد علىآبادى رياست سازمان تربيت بدنى با محمد دادکان رئيس سابق فدراسيون فوتبال، شايد به زودى پايان پذيرد.
محتمل است اين اختلاف که زمينهساز بلاتکليفىهاى فوتبال ايران طى يک سالواندى اخير بود، با وساطت اطرافيان دو طرف به پايان برسد. علىآبادى که جدىترين کانديداى رياست فدراسيون فوتبال به حساب مىآيد چندان بىميل نيست که پيش از ورود به عرصه فوتبال با دادکان آشتى کند و از سوى ديگر به گواه نزديکان محمد دادکان او نيز مثل چند ماه قبل پرحرارت نيست و به اين آشتىکنان تمايل دارد.
اما در اين ميان تنها يک مانع بر سر آشتىکنان احتمالى وجود دارد و آن نيز محل رودررويى علىآبادى و دادکان مىباشد.
طبق اخبار رسيده علىآبادى محل سازمان تربيتبدنى در خيابان سئول را براى آشتىکنان مناسب مىداند و دادکان نيز دفتر کار خود واقع در خيابان ميرداماد را.بايد منتظر ماند و ديد سرانجام تلاشهاى اطرافيان اين دو به کجا مىرسد.
بازديد : 88