اتفاقى نادر در ليگبرتر ايران -

خبرورزشی-در جريان ديدار روز پنجشنبه گذشته تيمهاى سپاهان اصفهان و شيرينفراز کرمانشاه که در ورزشگاه دستگردى اکباتان برگزار شد، اتفاقى نادر و عجيب در دنياى فوتبال به وقوع پيوست.
ظاهراً نويد مظفرى در دقيقه 62 اين ديدار کارت زرد دوم و متعاقب آن کارت قرمز را به روحا... عطايى نشان مىدهد و پس از آن فراموش مىکند تا هنگام بيرون رفتن مهاجم شيرينفراز تحمل و سپس دستور به ادامه بازى دهد.
پس از گذشت سه، چهار دقيقه از بازي، محسن بنگر متوجه حضور عطايى در زمين مسابقه مىشود و به داور مسابقه اعتراض مىکند که چطور بازيکن اخراجى هنوز در زمين حضور دارد؟!
بنا به تأييد شاهدان و حاضران در ورزشگاه، داور در دقيقه 66 مسابقه بازيکنى را که چند دقيقه قبل اخراج شده بود، به بيرون هدايت مىکند تا قانون در مورد او با چهار دقيقه تأخير اجرا شود!
بازديد : 279