رضايت فرگوسن از «ته وز» -

ایران ورزشی-الكس فرگوسن، سرمربى منچستر يونايتد از نحوه هماهنگ شدن كارلوس ته وز كه در بازار نقل و انتقالات تابستانى به اولدترافورد ملحق شد با شياطين سرخ بسيار راضى است.
با آنكه حرف و حديث هاى بسيارى حول و حوش مسأله انتقال ته وز از وستهام به يونايتد در جريان بود اما هيچ كس به اين موضوع كه اين مهاجم آرژانتينى قرار است به باشگاه پرستاره اى كه رقابتى بسيار نزديك ميان بازيكنان آن وجود دارد و اين بازيكن تجربه بازى براى اينگونه باشگاه ها را ندارد توجه نكرد.
اما به رغم شروع نه چندان خوب شياطين سرخ در اين فصل و غيبت كريستيانو رونالدو و وين رونى در تيم به ترتيب به علت محروميت و مصدوميت كه باعث شد ته وز مسؤوليت سنگين خط حمله يونايتد را برعهده بگيرد مهاجم سابق بوكا جونيورز خوش درخشيد و نشان داد به خوبى قادر است براى تيم هاى بزرگ نيز نمايش خيره كننده اى را به اجرا درآورد.
سرمربى كهنه كار سرخپوشان اولدترافورد درباره ته وز گفت: هر بازيكنى كه به يونايتد مى آيد بايد در يك آزمايش بزرگ خود را محك بزند اما كارلوس به بهترين نحو اين آزمايش را پشت سرگذاشت و خود را نشان داد. عملكرد او چه در مسابقات و چه تمرينات فوق العاده است و ما شانس آورديم وى را به خدمت گرفتيم.
بازديد : 47