درخشش تهرانى ها در روز اول -

ايران ورزشى - اولين روز از رقابت هاى تكواندو جام دوستى با درخشش تكواندوكاران تهران و توابع پنجشنبه شب گذشته خاتمه يافت.
اولين دوره رقابت هاى تكواندو جام دوستى كه به مناسبت چهلمين سال دوستى ايران و كره جنوبى برگزار مى شود روز پنجشنبه در سالن خانه تكواندو آغاز شد.
در اين دوره از مسابقات ۲۲۳ تكواندوكار درقالب ۲۹ تيم از ۲۷ استان به مدت دو روز با هم به رقابت مى پردازند. روز گذشته در اولين روز اين مسابقات تكواندوكاران اوزان فرد مسابقات خود را برگزار كردند كه در نهايت دو تيم تهران و توابع گوى سبقت را از رقبا ربوده و خود را به عنوان مدعى جدى كسب عنوان قهرمانى معرفى كردند.
تهران با كسب دو نشان طلا و ۲۸ امتياز درصدر جدول امتيازات قرار گرفت و توابع تهران نيز با يك طلا، يك نقره، يك برنز و ۲۷ امتياز عنوان دوم را در اختيار دارد.
بعد از اين دو تيم با اختلافى فاحش، اصفهان با يك طلا و ۱۷ امتياز در رديف سوم جاى گرفته است.
غيبت استان هاى هرمزگان، سمنان، كرمان و چهارمحال و بختيارى، محروميت دو داور از ادامه قضاوت به دليل اشتباهات فاحش و اعتراضات متعدد ريس هيأت تكواندو خوزستان از مهم ترين حواشى روز نخست اين مسابقات بود. البته نبايد از كنار نظم عالى حاكم بر اين مسابقات و برگزارى مراسم افتتاحيه درخور و شايسته كه با هنرنمايى تكواندوكاران كره اى همراه بود به سادگى گذشت
بازديد : 49