Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
يك قهرمانى بى مزه در مادريد!
آنرى در مسير جاودانگى
دونادونى فقط تا ۲۰۰۸ مى ماند
بازگشت تورس براى دربى ليورپول
وضعيت مبهم بالاك
شوا خطاب به بلوخين: تيم ملى را ترك نكن
آقاى خاص، جانشين مك لارن؟!
اردوى شبانه روزى براى تكواندوكاران
برنامه هفته نخست ليگ برتر كشتى آزاد
كونگ فو آزاد در مسابقات بين قاره اى
دور دوازدهم مسابقات شطرنج قهرمانى جهان
برترين هاى تنيس جام رمضان
تيم ملى بدمينتون در راه سوريه و اردن
پايان هفته سوم رقابت هاى ليگ برتر بسكتبال
تهران، قهرمان واترپلوى نوجوانان شد
شروع توفانى پينگ پنگ بازان در....
آغاز رقابت هاى شانزدهمين دوره ليگ برتر واليبال
همكارى با ژاپن به دفاع از منافع آسيا مى انجامد
تيم ملى بوكس مى پرد
سکوت‌ انصارى‌فرد چه‌ دليلى‌ دارد؟
حاشيه‌هاى‌ ناگفته‌ پرسپوليس‌ - استقلال‌
سرمربى اسبق پرسپوليس تهران از بازی می گوید
ركورد فروش بليت در دربى ۶۳ شكست
ديديد صدرنشين ليگ فوتبال بلد نبود!
روانخواه: به من مى گفتند «اميد دكو»
اين دو نفر راه مى روند اما فيكس هستند!
به ما تسليت بگوييدبه استقلال تبريك
نيكبخت در پاسخ به توهين استقلالى ها...
به پرچم هاى سرخ احترام نظامى گذاشتم
به خاطر خداداد تيم محبوبم را ترك كردم
استقلالى هادر كميته انضباطى
«پ » را «ف» نوشتند ، تعويض دير انجام شد!
واكنش گونزالس به اخراج مرفاوى
حتى يك اتوبوس هم آسيب نديد!
نوازى: فقط نيكبخت فحش نخورد
فكرى: تا آخر پاى قلعه نويى خواهم ايستاد
استقلال با حركت فردى به گل رسيد
علاقه آلمان ها به جذب نكونام
امير اينجا، امير آنجا، امير همه جا
قبل از بازى، فارسى خدا را ستايش مى كنم
مربى خصوصى براى دل پيه رو
مك لارن: تقصير ما بود
آنرى: رفتنم به سود توپچى ها شد
 خبر:

يك قهرمانى بى مزه در مادريد! -


ایران ورزشی-اسكار پريروى اسپانيايى طى جشنى در مادريد پيراهن زرد رقابت هاى توردوفرانس سال ۲۰۰۶ را به نشانه پيروزى نهايى به تن كرد. ۱۵ ماه پس از به پايان رسيدن مسابقه، اين دوچرخه سوار ۳۰ ساله به طور رسمى به عنوان قهرمان معرفى شد.

پيش از اين فلويد لنديس امريكايى به دليل دوپينگ (استفاده از تستوسترون) از عنوانش خلع شده بود. پريرو كه به نظر مى رسيد بيش از همه حوصله اش از اين جار و جنجال ها سر رفته است گفت: «همه ما مى خواستيم اين داستان به پايان برسد. افتضاح بود و كم كم فكر مى كردم تبديل به يك مشكل شخصى برضد من شده است. حالا متوجه شدم كه مسؤولان توردوفرانس به تحليل درستى رسيدند. اين روز بسيار مهمى برايم است .
لنديس چهارشنبه گذشته گفته بود از دادگاه عالى ورزش نسبت به حكمش فرجام خواهى مى كند. او نه تنها عنوانش را از دست داده بلكه با ۲ سال محروميت نيز روبرو شده است.

پريرو درتوردوفرانس پارسال ۵ روز پيراهن زرد را به تن داشت اما با بازگشت خارق العاده لنديس در اواخر تور آن را از دست داد. بعد از آن همواره مناقشاتى بين مسؤولان در جريان بود اما پريرو تا قبل از پايان تحقيقات كميته ضد دوپينگ امريكا در ماه گذشته نمى دانست قهرمان شده است: «برايش متاسفم.
او پس از اينكه بزرگترين عنوان زندگى اش را به دست آورد، ناكام شد و نتوانست از آن لذت ببرد اما به عنوان يك ورزشكار شما بايد به قوانين احترام بگذاريد.» كريستين پرودوم رييس توردوفرانس نيز تاكيد كرد پريرو قهرمان قطعى اين تورنمنت است: «سرانجام يك قهرمان داريم. اين براى اسكار پريرو، تيمش و اسپانيا خيلى طول كشيد و همين طور براى توردوفرانس اما سرانجام داستان به پايان رسيد. اكنون شما مى توانيد شاهد ورود يك مرد به تالار افتخارات ورزش باشيد.» پريرو ششمين اسپانيايى فاتح توردوفرانس است. پيش از او فابريسيو باهامونتس، لوييز اوكانا، پدرو دلگادو و ميگل ايندوراين قهرمان شدند و در سال ۲۰۰۷ نيز آلبرتو كونتادور قهرمان شد.
جيمى ليساوتزكى وزير ورزش اسپانيا نيز خلع لنديس از قهرمانى را گامى مؤثر جهت مبارزه با دوپينگ در ورزش دانست: «بايد بين كسانى كه پاك مسابقه مى دهند و كسانى كه به رقابت كثيف مى پردازند، تمايز گذاشت. ما مدت ها بود كه منتظر بوديم اسكار به حقش برسد و اكنون اين اتفاق رخ داده. دوچرخه سوارى نياز به شنيدن خبرهاى خوبى داشت و اين پيام خوبى براى كسانى بود كه مدت ها با دوپينگ مبارزه مى كنند.»
< منبع: AP



بازديد : 41

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved