اين جلسات فقط براى اذهان عمومى خوب است -

ایران ورزشی-سرمربى تيم ملى كشتى آزاد گفت: اين جلساتى كه برگزار مى شود تنها براى اذهان عمومى خوب است و نتيجه اى در پى نخواهد داشت.
عليرضا حيدرى در رابطه با عدم حضور خود در نشست مجلس براى بررسى عملكرد تيم ملى كشتى آزاد، در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: به ما نگفته بودند شركت كنيم، ضمن اين كه عارف ربطى به عنوان دبير فدراسيون كشتى سخنگوى ما بوده است.
وى در پاسخ به اين سؤال كه چنين نشست هايى چه سودى براى كشتى مى تواند در پى داشته باشد، گفت: اين جلسات صورى هستند و تنها براى اذهان عمومى خوب است.
از اين جلسات نتيجه اى حاصل نمى شود. مگر براى فوتبال چه اتفاقى افتاد كه بخواهد براى كشتى بيفتد.
حيدرى همچنين تصريح كرد: خود امير خادم كارشناس خوبى است. احتياجى نيست از ما سؤال و جواب كند، چرا كه به خوبى بر مسائل اشراف دارد. مشكل ما به امروز برنمى گردد كه خادم خيلى از آنها را مى داند.
مشكل ما يك مقدار به قبل، يك مقدار به زمان حضور خود وى در فدراسيون و يك مقدار هم به بعد از او برمى گردد، بنابراين اين مشكلات به خاطر عملكرد امروز نيست و چيزى است كه همواره در ساليان گذشته وجود داشته و دست به دست هم داده اند تا به امروز برسند.
بازديد : 56