Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
قطبى: مسائل مديريتى ربطى به من ندارد
رئال مادريد حريف تداركاتى استيل آذين
نگفتم كه از آمدن به سپاهان پشيمانم
ببازيم ما را به جوخه اعدام مى سپارند
مذاكرات بى نتيجه نماينده پرسپوليس در سوييس
مذاكره كاشانى با وكلاى اروپايى پرسپوليس
ID كارت بانوان ژاپنى صادر شد
نتايج ليگ را داوران رقم مى زنند
با ۷۰ امتياز قهرمان مى شويم
اميرآبادى: مى خواهند جو استقلال را خراب كنند
شوچنكو هم در چلسى مشكل گلزنى داشت
كيا و ايناموتو بهترين هاى فرانكفورت
آتيلا حجازى - محمد پروين
حاشيه امن براى رايكارد
فيفا اسامى داوران بين المللى را اعلام مى كند
جنون خريددر بوندس ليگا
دكو: صبور باشيد
بازيكنان بارسا از حضور من در رئال خوشحالند
ميلان هم بالاك را مى خواهد
توتى: هم سرى A هم ليگ قهرمانان
ما جزو بزرگان نيستيم
در انتظار بارساى حقيقى
ايران تيم سى وسوم دنيا ماند
رونى: كاملا آماده هستم
بسكتباليست هاى نوجوان در پانزدهمين اردو
با حداقل امكانات بهترين نتيجه را مى گيريم
كاپيتان تيم ملى واليبال در...
حميد سوريان:هدف اصلى ام المپيك است
روز دوم رقابت هاى كشتى فرنگى جهان
مربى هندى بيليارد مى آيد
ركابزنان جوان ايرانى در رنكينگ جهانى
بهترين تيم هفته سوم ليگ هندبال
كميته فنى شيرجه در جلسه
سرمربى اسكى روى چمن ايتاليا مى آيد
شكست كمانداران ايران در...
اردونشينى ركابزنان پيست در آزادى
کوتاه‌ و خواندنى‌ از تمرين‌ پرسپوليس‌
شاه‌حسيني، نيکبخت‌ را فرامى‌خواند
خوشبختانه‌ قربانى‌ روزنامه‌ نمى‌خواند
جى‌جى‌ بوفون‌ در تمرينات‌ استقلال‌
استقلال‌ يک‌ جواد نکونام‌ مى‌خواهد
پرسپوليس‌ فقط‌ نتوانست‌ گل‌ بزند
راه‌آهن‌ از ميثاقيان‌ انرژى‌ مى‌گيرد
 خبر:

قطبى: مسائل مديريتى ربطى به من ندارد -


ايران ورزشى - بر خلاف آنها كه معتقدند تساوى برابر راه آهن آغازگر بحرانى تازه براى پرسپوليس بود و با پايان اين ديدار روزهاى خوش تيم سرخپوش پايتخت هم به پايان رسيده، اما افشين قطبى همچنان اميدوارانه به هفته هاى آتى چشم دوخته است.
سرمربى پرسپوليس در گفت وگويى اختصاصى با ايران ورزشى درباره شرايط تيم اش مى گويد:«۵ بازى خوب را پشت سر گذاشتيم. ۴ برد كسب كرديم و يك تساوى كه بد نبوده. در بازى با راه آهن متأسفانه بر خلاف هفته هاى قبل شروع بدى داشتيم و آنچه خواسته بوديم در زمين اجرا نشد ولى در نيمه دوم و با توجه به جابه جايى هايى كه صورت داديم بهتر كار كرديم ولى گاهى اوقات توپ ها هرگز تبديل به گل نمى شود، مثل همين بازى با راه آهن كه شانس از در خانه ما رفته بود. اما از اين به بعد طورى بايد بازى كنيم كه بتوانيم در مقابله با تيم هاى تدافعى، با استفاده از تمام فضاى زمين دفاع چند لايه آنها را باز كنيم و قدر موقعيت هاى گلزنى مان را بدانيم.»

قطبى حتى هنوز از دادن قول قهرمانى غافل نيست: «باخت و مساوى جزيى از فوتبال است و بايد آن را پذيرفت. شايد اين اتفاق بارها براى ما تكرار شود ولى مطمئن باشيد كه تا آخر فصل يك جام را با پرسپوليس مى گيريم و قهرمان مى شويم.»
شادى عجيب نيمكت نشينان راه آهن پس از گرفتن يك امتياز از پرسپوليس، براى قطبى قابل باور نيست. او مى گويد: «آنها خيلى خوشحال بودند. وقتى بازى تمام شد طورى شادى مى كردند كه انگار جام جهانى را فتح كرده اند! براى من خيلى جالب بود.»
سرمربى پرسپوليس در ادامه صحبت هايش درباره وضعيت اين تيم مى گويد: «در تمرينات آينده بايد از شاگردانم بخواهم و به آنها ياد بدهم كه با پاسكارى هاى ساده و استفاده از تمامى فضاهاى زمين، به دروازه حريف نزديك شوند و به گل برسند. بايد از كناره ها هم به بهترين شكل استفاده كنيم و اين امر نيازمند تمرينات بيشتر است.»
رضايت قطبى از عملكرد نيمكت نشينان هم در نوع خود جالب است، آن هم در حالى كه خيلى ها اين بازيكنان را در حد پرسپوليس نمى دانند! قطبى اما مى گويد: «نيمكت نشينان وقتى وارد زمين شدند خوب كار كردند. عبدى با وجودى كه اكثراً روى نيمكت است ولى وقتى وارد بازى شد خيلى خوب كار كرد. خيرخواه هم آقاى گل بوده و بايد با تيم هماهنگ شود تا بتواند در خط حمله بازى كند. او و فاطمى هم بازيكنان خوبى هستند.»


و بازيكنان خارجى كه همگى توسط سرمربى ديپورت شدند؟ قطبى اينچنين مى گويد: «اگر قصد جذب بازيكن خارجى داريم بايد بازيكنانى را به خدمت بگيريم كه به درد تيم بخورند نه اينكه فقط روى نيمكت بنشينند. من بازيكنى را مى خواهم كه بتوانم به او اطمينان كنم و او جزو بازيكنان اصلى ام باشد و خودش را با شرايط بازى در ايران وفق بدهد و راحت باشد.»
افشين قطبى در پايان صحبت هايش در خصوص شايعاتى كه اين روزها در رابطه با بركنارى احتمالى مديرعامل پرسپوليس به گوش مى رسد، مى گويد: «من حق دخالت در اين امور را ندارم. كار من در مسائل فنى است و بايد تمام انرژى ام را در زمين به كار بگيرم. كاشانى يكى از بهترين مديران فوتبال ايران است و تا امروز تمام تلاش خود را براى موفقيت پرسپوليس انجام داده ولى من نمى دانم قرار است چه اتفاقى بيفتد.»



بازديد : 58

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved