شفيعى: بايد مس را گلباران كنيم -

ايران ورزشى ـ حميد شفيعى بازيكن استقلال تهران مى گويد: تيم هاى شهرستانى در برابر ما باانگيزه تر ظاهر مى شوند كه اين مسأله كار ما را با مشكل روبرو مى كند.»
شفيعى درخصوص بازى با ملوان معتقد است: «تيم ما خيلى خوب بازى نكرد و شاهد بازى ضعيفى از بازيكنان بوديم. به جز ۲۰-۱۵ دقيقه نيمه اول و دوم كه استقلال توفانى بازى كرد، در باقى دقايق ما بر بازى تسلط كافى نداشتيم. به هر حال از بازيهاى اول ما محسوب مى شود و تيم ما نياز به هماهنگى بيشترى دارد. استقلال روز به روز بهتر مى شود و در هفته هاى آينده شاهد بازيهاى زيباتر و تماشاگرپسندترى خواهيم بود كه هواداران از آن لذت ببرند.»
او از بازى با مس صحبت كرد: « تيم ما در تهران بازى مى كند، كار سختى را پيش و نداريم و براى نتيجه پا به ميدان مى گذاريم. استقلال براى نتيجه پرگل مى آيد كه به كمتر از برد هم راضى نمى شود و براى بازى با مس تيم ما لحظه شمارى مى كند و آماده بازى هستيم.»
هافبك استقلال، مسى ها را باانگيزه مى داند: «بازيكنان مس جوان و باانگيزه هستند كه همين كار ما را سخت مى كند. اين جوانى تا حدودى به ما كمك مى كند كه بازيكنان ما كه همگى داراى تجربه اى بالا هستند آنها را ببريم. استقلال براى شكست پا به ميدان مى گذارد و به كمتر از پيروزى راضى نمى شود.» بازيكن اسبق سپاهان از ناآمادگى اش سخن مى گويد: «من كمى مشكل بدنى دارم كه اين مشكل تا چند وقت ديگر برطرف مى شود و به يكى از آماده ترين هاى استقلال تبديل خواهم شد كه مربيان از من رضايت كامل دارند.»
بازديد : 53