Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
الونگ با پرسپوليس استارت زد
آقايى: اين گل را هرگز فراموش نمى كنم
قطبى: پرسپوليس را قهرمان مى كنم
استيلى: شرح وظايف من مشخص است
برد و باخت استقلال مهم نيست
كاپيتان هميشه مصدوم!
وقت كشى مدرن به شيوه پرسپوليس
خليلى: برتر بوديم اما زود اشباع شديم
تجليل كميته انضباطى از هواداران پرسپوليس
خداداد:داور زحمات ما را به باد داد
تام ايران خودرو از ليگ برتر فوتسال كنار مى كشد!
براى جبران فرصت زياد است
النصر ITC مجيدى را نمى دهد
مسؤولان ليورنو مى خواهند بمانم
ياران شجاعى مقابل النصر عمان
ميثاقيان:مى تواننددنيزلى را بياورند
استقلال هم با ويند امارات بازى مى كند
برق اميد در چشمان بهترين بازيكن سال
اخراج پرسپوليس از ورزشگاه آزادى
مصاف ياران كريمى در جام شيخ جاسم قطر
انصارى فرد: قرار نبود زمان ثبت نام تغيير كند
سه امتياز بولتون در غياب آندو
دنيزلى: به راه آهن فكر نمى كنم
سهراب به استقلال برمى گردد؟
نوازى: حجازى بايدبه خودم مى گفت
تيم ملى واليبال در راه قهرمانى آسيا
پاداش ۵۰۰ هزار تومانى براى جوانان بسكتبال
تأخيردرليگ بسكتبال
رونالدينيو روبينيو و كاكا در تيم ملى برزيل
حجازى: مجيدى را به هر قيمتى مى خواهم
رونالدو مى خواهد لاغر شود!
منچستر، دست از سر ليورپول برنمى دارد
دنيلسون همراه بكام را رفت
مسابقه هاى پينگ پنگ چين
تنكابن ميزبان سنگنوردى المپياد ورزشى ايرانيان
ايران مركز آكادميك مربيگرى اسكواش غرب آسيا شد
ملى پوشان جودو قهرمان شدند
ركورد مهمتر از مدال است
تهران ميزبان رقابت هاى واترپلو
استيل‌آذين، پايگاه‌ سنتى‌ ستارگان‌ پرسپوليس‌ مى‌شود!
حرفهاى‌ حجازى‌ به‌ 5 استقلالى‌ در رختکن!
سوژه‌هاى‌ پراکنده‌ قلعه‌نوعى‌
ناکامى‌ کاپلو در اتوبان‌ «ممد»بکام!
 خبر:

اخراج پرسپوليس از ورزشگاه آزادى -


ايران ورزشى - ممانعت مديرعامل پرسپوليس از حضور افشين قطبى در سالن كنفرانس، جرقه اى بود براى آغاز يك دردسر تازه در پرسپوليس. در حالى كه سرخپوشان صدرنشينى خود در ليگ هفتم را جشن مى گرفتند، سرمربى پرسپوليس به دستور مديرعامل از ورود به سالن كنفرانس ورزشگاه آزادى منع شد، آن هم به خاطر قرار گرفتن بنر تبليغاتى يكى از مؤسسات مالى خصوصى در جايگاه مربيان.
حبيب كاشانى البته براى اين حركت دلايلى هم دارد: «طبق قراردادى كه با اسپانسر جديد بسته ايم، هنگام كنفرانس مطبوعاتى مربيان و بازيكنان تيم، بنر تبليغاتى اين شركت - اسپانسر - بايد پشت سر آنها قرار بگيرد، در غير اين صورت محكوم به پرداخت جريمه اى صد ميليون تومانى خواهيم شد.»
وى همچنين معتقد است كه اسپانسرها تنها منبع درآمد باشگاه هستند و پايبندى به مفاد قرارداد با آنها، بهترين راه است. مدير ورزشگاه آزادى اما بر خلاف كاشانى مى انديشد و بر اين عقيده است كه پرسپوليس درخواستى غير معقولانه دارد و نمى تواند در اين خصوص تصميم گيرى كند.

حسين ضياآذرى در اين باره مى گويد: «سالن كنفرانس متعلق به مجموعه ورزشى آزادى است و پس از حضور در مزايده، به پيمانكار اجاره داده شده و هيچ الزامى در كار نيست.»
او البته آنقدر از حركت كاشانى دلخور شده كه كار پرسپوليس را سخت تر كند! «باشگاه هاى تهرانى اگر مى خواهند در آزادى بازى كنند بايد با مجموعه قرارداد ببندند اما تا امروز پرسپوليس هيچ قراردادى نبسته و در همين هفته تكليف خود را با پرسپوليس مشخص مى كنيم. ضمن اينكه از ارايه خدمات به باشگاهى كه قرارداد ندارد معذوريم و قادر به پذيرش تبعات حقوقى آن نيستيم.»
اما ظاهراً داستان به همين جا ختم نمى شود و مسؤولان ورزشگاه آزادى چندان بى ميل نيستند كه پاى فدراسيون را نيز به اين ماجرا باز كنند. به گفته ضيا آذرى، مسؤولان ورزشگاه با ارسال نامه اى به كيومرث هاشمى و فرستادن رونوشت آن به باشگاه پرسپوليس قصد پيگيرى جدى ماجرا را دارند. وى در اين باره ادامه مى دهد:«طبق آيين نامه باشگاه ها در صورت نداشتن ورزشگاه اختصاصى بايد مجوز بازى در آزادى را داشته باشند اما اين امر هرگز اجرا نشده است.»
اما آيا پرسپوليس در صورت توافق با پيمانكار سالن كنفرانس، مى تواند از تبليغات اسپانسر خود در كنفرانس ها استفاده كند؟ مدير ورزشگاه آزادى گرچه در پاسخ به اين سؤال رفتار اخير كاشانى را غير حرفه اى مى داند اما معتقد است كه: «پرسپوليس بايد با پيمانكار سالن به توافق برسد و به اسپانسر سالن اجازه بدهد تا مجوز اين كار را بگيرد.»
جالب است كه با وجود تمامى اين حرف ها، حبيب كاشانى مدعى شده كه تا زمان حل اين مشكل، از حضور مربيان پرسپوليس در مصاحبه هاى مطبوعاتى پس از بازيها جلوگيرى خواهد كرد.



بازديد : 80

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved