دايى: هرگز كانديداى فدراسيون فوتبال نمى شوم -

ايران ورزشى - اتوبان تهران - كرج، مى گويند قرار است على دايى حرف بزند اما هيچ خبرى درباره كنفرانس مطبوعاتى آقاى سرمربى نيست. مقابل سالن كنفرانس كارخانه سايپا چند ماشين مدل بالا پارك شده اما از فضاى حاكم بر مجموعه پيداست كه مثل تمام كنفرانس هاى خبرى از هجوم يكپارچه خبرنگاران خبرى نيست.
داخل سالن تنها دو خبرنگار و سه عكاس حضور دارند. براى خالى نبودن عريضه پرسنل كارخانه روى صندلى ها مى نشينند اما دو خبرنگار حاضر در مراسم با تعجب به يكديگر نگاه مى كنند و با خنده اى متوجه مى شوند مصاحبه خبرى تبديل به مصاحبه اختصاصى شده است ! دايى با قامتى كشيده وارد سالن مى شود و با تعجب به اطرافش نگاه مى كند و سرى تكان مى دهد كه چرا اينجا كسى نيست!مجبور مى شود صحبت را آغاز كند، ميكروفن را روشن مى كند تا اولين كنفرانس مطبوعاتى على دايى با حضور تنها دو خبرنگار آغاز شود.
دلايل خداحافظى
سرمربى تيم سايپا در پاسخ به اولين سؤال اين جلسه ۳ نفره درباره دلايل خداحافظى اش از دنياى فوتبال توضيح داد:« براى من دشوار نيست كه از فوتبال خداحافظى كرده ام. در حال حاضر نيز با تيم تمرين مى كنم و از بودن كنار بازيكنان لذت مى برم. هيچ وقت حسرت گذشته ها را نمى خورم و معتقدم بايد با واقعيات كنار آمد.پس از پايان مسابقات ليگ شرايطى به وجود آمد كه تصميم گرفتم از فوتبال خداحافظى كنم و از اين تصميم پيشميان نيستم.»
مربيگرى تيم ملى
على دايى هدفش رسيدن به تيم ملى نيست. اين جمله اى است كه سرمربى فعلى سايپا درباره شايعات موجود در خصوص رسيدن او به نيمكت تيم ملى مى گويند. دايى درباره تيم ملى مى گويد: «به تيم ملى فكر نمى كنم و بهتر است مردم در خصوص شرايط تيم ملى اظهار نظر كنند. اگر تحليلى هم داشته باشم براى خودم است.اينكه از تيم ملى كناره گيرى كردم و فوتبال را كنار گذاشتم خواست خدا بوده و پس از آن با عشق و علاقه درسايپا حضور يافتم و به كار خود ادامه دادم. خدا را شكر مى كنم كه پس از خداحافظى ام از فوتبال حالا بسيارى از حقايق روشن شده است.»
كاپيتان سابق تيم ملى فوتبال كشورمان با بيان اينكه حقايق فوتبال پس از جام ملت هاى آسيا روشن شده است گفت: «اميدوارم سرمربى آينده تيم ملى به فكر شعار دادن نباشد و به تيم ملى خدمت كند.»
على دايى با حالتى خاص مى گويد: «خيلى ها مى گويند من آرزو داشتم كه تيم ملى در جام ملت ها نتيجه نگيرد اما واقعيت اين است كه همه ما آرزو مى كرديم تيم ملى در اين دوره از مسابقات نتايجى خوبى كسب كند. اينكه گفته مى شود اگر دايى بود تيم نتيجه مى گرفت اظهار نظر منطقى نيست و اين ناكامى به حضور يا غيبت من ربطى ندارد .»
خريد هاى سايپا
خيلى ها معتقدند كه شما به خاطر سليقه شخصى قيد بازيكنان سال گذشته سايپا را زديد و همين مسأله باعث شده سايپا قدرت گذشته اش را از دست بدهد. اين سؤالى بود كه دايى را بسيار بر آشفته كرد و مجبور شد در پاسخ واقعيت هاى فصل نقل و انتقالات را بازگو كند. او در اين باره گفت: «در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبى جذب كرديم اما متأسفانه در روزهاى آخر چند تن از بازيكنانى كه با آنها به توافق رسيده بوديم و روى آنها حساب باز مى كرديم از امضاى قرار داد خوددارى كردند. قبول دارم تيم سايپا در خط حمله ضعف هايى دارد و در صدد رفع آن هستيم و اميدوارم در آينده بتوانيم اين مشكل را حل كنيم اما مطمئن باشيد سايپا پتانسيل قهرمانى را دارد و مطمئن باشيد اگر نداشت سرمربيگرى اين تيم را قبول نمى كردم. درحال حاضر با ۲ بازى نمى توان در مورد نتيجه گيرى تيم ها اظهار نظر كرد اما آنچه مسلم است من به بازيكنان تيمم ايمان دارم و معتقدم اگرتيمم به هماهنگى لازم برسد علاوه بر ارائه بازى زيبا نتايجى بهترى نيزكسب خواهد كرد.»
وى در ادامه توضيح داد: «درسال جارى كار ما به مراتب سخت تر از فصل گذشته است. امسال بايد بيشترسعى كنيم تا روند رو به رشدى را كه ازفصل گذشته آغاز شده بود ادامه دهيم.با اينكه در فصل نقل و انتقالات چند مهره مد نظرمان را جذب نكرديم اما افسوس نمى خورم. ما جايگزينان خوبى براى نفرات جدا شده داريم كه اگر بهتر از آنها نباشند بدتر هم نيستند. »
مشكل جدا شده ها پول بود
يكى ديگر از سؤالاتى كه باعث شد سرمربى تيم سايپا از كوره در برود ماجراى اختلاف او با چند بازيكن جدا شده بود. او در اين باره توضيح مى دهد:« من با هيچ بازيكنى مشكل نداشتم تنها مشكل ما با بازيكنانى كه جدا شده اند مسأله پول بود و بس! ما با اين بازيكنان از نظرمالى به توافق كامل رسيده بوديم اما درآخرين لحظه با تيم هاى ديگر به توافق رسيدند. من به عنوان سرمربى در مسائل مالى دخالت ندارم اما اعتقاد دارم كه اختلاف رقم بازيكنان نبايد زياد باشد. دوست دارم با بازيكنان بزرگ كار كنم اما اين پول را نداريم كه چنين بازيكنانى را به خدمت بگيريم. اما متأسفانه تيم هاى ديگر اين بازيكنان را با رقم هاى بالا به خدمت مى گيرند.»
دفاع از خطيبى
كاپيتان پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان با انتقاد از برخى رسانه ها به دفاع از پوشنده پيراهن شماره ۱۰ تيم ملى پرداخت و گفت:« پيراهن شماره ۱۰ تيم ملى براى من نبود بلكه من امانت دار اين پيراهن بودم. علاقه خاصى به رسول خطيبى دارم و معتقدم او در جام ملت هاى آسيا تلاشش را كرد تا در خدمت تيم ملى باشد اما متأسفانه برخى رسانه ها او را مقصر ناكامى تيم ملى معرفى كردند. به نظر من در بازى با كره جنوبى بودند بازيكنانى كه پنالتى را خراب كردند اما تمام اين شكست به رسول خطيبى نسبت داده شد. شايد دليلش اين بود كه او با رسانه ها ارتباط نداشت و باعث شد مورد انتقاد قرار بگيرد. »
ثبت نام نمى كنم
على دايى با ابراز اميدوارى از اينكه رييس آينده فدراسيون فوتبال مديرى قوى و كاربلد باشد، درباره شاخص هاى رييس آينده فدراسيون فوتبال گفت: «اميدوارم كسى رييس فدراسيون فوتبال شود كه قدرت لازم را داشته باشد و بدون جبهه گيرى براى فوتبال مؤثر باشد. حتى اگر رييس آينده فدراسيون فوتبال سياسى هم باشد ايرادى ندارد بلكه مهم اين است كه براى فوتبال مثمر ثمر باشد. »
كاپيتان پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان با تأكيد بر اينكه در هيچ انتخاباتى شركت نخواهد كرد گفت: «در حال حاضر تنها به مربيگرى سايپا فكر مى كنم و اصلاً به فكر مربيگرى تيم ملى نيستم. ضمن اينكه قصد شركت در هيچ گونه انتخابات سياسى را هم ندارم در انتخابات فدراسيون فوتبال هم از هيچ كانديدايى حمايت نخواهم كرد. هدف هاى بزرگى دارم كه هنوز اول راه هستم و با گذشت زمان خيلى چيزها ثابت خواهد شد. »
نسخه دايى براى تيم ملى
بهترين گلزن تاريخ فوتبال جهان با اشاره به برنامه ريزى براى موفقيت تيم ملى گفت:« اگر قرار باشد دوباره براى تيم ملى برنامه ريزى كنيم بايد فكر ديگرى كرد و نبايد برنامه ريزى براى تيم ملى با ۱۲۰ صفحه كتاب باشد . اميدوارم كسى كه سرمربى تيم ملى مى شود از فوتبال باشد و دنبال شعار دادن نباشد. فوتبال نياز به برنامه ريزى دقيق دارد و نبايد به فكر برنامه هاى زودگذر بود.
دايى در مورد استفاده از خرد جمعى در فوتبال گفت:« من نمى دانم كجاى دنيا خرد جمعى هست كه ما عنوانش كرديم . كسانى كه اين بحث را مطرح كردند خودشان هم بايد پاسخگوى اين ناكامى باشند . »
بازديد : 61