Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
پسر باد ، همچنان در انتظار
تلاش بى نتيجه فيفا براى حل اختلاف ته وز
در شروع تمرينات ميلان
جرارد: رقابت سختى در پيش داريم
تورس ، عاشق شهرت جهانى
عضويت حسين رضازاده در سازمان ملل
نتايج تست آمادگى جسمانى كشتى گيران آزادكار
تيم بسكتبال در شرايط خاص
رقابت سخت شطرنج بازان براى ماكائو
ژاپن شانس اول قهرمانى!
۳ ملى پوش در واليبال سايپا
تيم دوم چين را مى توان برد
سرخ ها دست بردارساها و الونگ نيستند
الشعب قيد معدنچى را مى زند؟
كاش انصاريان مى ماند
استقلال را فراموش نمى كنم
حجازى كار را جدى گرفته است
آقايىدر باشگاه پرسپوليس
بازيكن سفارشى نمى گيريم
هدفم بازگشت به تيم ملى است
انتقاد كريم از عملكرد مهاجمان تيم ملى
ذوبى ها پولدار مى شوند
هفتمين پيراهن پروين
ستاره ها از پنالتى مى ترسيدند
آنها عليه قلعه نويى مصاحبه نمى كنند
آنها كه امير را انتخاب كردند پاسخگو باشند
اشك، لبخند و خداحافظى
خداداد: حالا قدر دايى را مى دانيم
قهرمانى نادال و استپانك
پيشتازى آلونسو در آلمان
ليگ برتر انگليس ولخرجى مى كند
مورينيو: روبن مشكلى ندارد
بوفون: كار اينتر را سخت مى كنيم
قوانين انضباطى جديد در بارسلونا
بازگشت كاكا به خانه
فقط يك نام؛ آرژانتين
آنرى: در انديشه بازگشتى باشكوه هستم
ضيافت هنرمندان براى بكام
ايران با قدرت هاى واليبال جهان همگروه است
بايد از علم مربيان خارجى استفاده كرد
مردان فنى طلسم ۶ ساله را مى شكنند؟
بدنساز تيم ملى قهر كرد
در جلسه ليگ برتر تصويب شد...
 خبر:

پسر باد ، همچنان در انتظار -


ایران ورزشی-در حالى كه تنها ۳ هفته ديگر به آغاز رقابت هاى ليگ برتر باقى مانده است اما هنوز مايكل اوون با مصدوميت كهنه اش دست و پنجه نرم مى كند .

سم آلاردايس- سرمربى جديد نيوكاسل- نمى داند كه آيا مى تواند مهاجم گران قيمت خود را در روز نخست به ميدان بفرستد يا خير .
نيوكاسل و سلتيك گلاسكو فردا شب ديدار دوستانه اى را در سنت جيمز پارك برگزار مى كنند و بعيد به نظر مى رسد اوون در اين بازى به ميدان برود .
به هر صورت انتظارات همچنان ادامه دارد و همه مى خواهند بدانند كه او چه زمانى آماده بازى مى شود .
خودش مى گويد : كمتر از ۱۰ روز ديگر به ميدان مى روم . نمى توانم مقابل سلتيك بازى كنم اما خودم را براى ديدار يكشنبه شب آينده برابر يوونتوس مى رسانم .

با اين وصف همه با ترديد و بيم به ادعاى اوون مى نگرند، آلاردايس به خوبى مى داند شايد پاى اوون هرگز بهبود نيابد و او ديگر آن گلزن بزرگ و قهار گذشته نشود ، به همين دليل مارك ويدوكا به صف مهاجمان نيوكاسل اضافه شده و آلاردايس ته دلش اميدوار است كه استراليا هر چه سريع تر در جام ملت هاى آسيا حذف شود (كه چنين هم شد) تا ويدوكا هر چه سريع تر به جزيره بازگردد و تمرينات گروهى را با تيم آغاز كند .
اوون همه ديدارهاى نيوكاسل در فصل پيش به جز ۳ مسابقه آخر را به دليل آسيب ديدگى شديد زانويش كه در مسابقات جام جهانى رخ داد را به راحتى از دست داد .
تركيب جسمى او آشكارا بر هم خورده و اگر مسأله زانويش ناديده گرفته شود نمى توان به بدن از فرم خارج شده اش اشاره كرد .البته آلاردايس گزينه هاى ديگرى هم در خط حمله تيمش دارد يعنى شولا آمئوبى و اوبافمى مارتينز .
اما معلوم نيست كه مارتينز به نيوكاسل وفادار بماند و آلاردايس و هواداران با ترديد مفرط سخنان و برنامه هايش را دنبال مى كنند .
اگر او در سنت جيمز پارك بماند حادثه بزرگى براى زاغ ها رخ داده و فرشته اى روى شانه سم بزرگ نشسته است او آرزو مى كند چنين اتفاقى رخ دهد و اوبافمى بماند .
از سوى ديگر كايرون داير ۲۸ ساله در مرز ترك وستهام به سر مى برد .
آلاردايس در اين مورد گفت : فكر مى كنم بايد بنشينيم و با كايرون حرف بزنيم و ببينيم نظرش چيست، به چه چيزى مى انديشد و اصولاً به دنبال چه چيزى است ؟
او در برنامه هاى من جاى به خصوصى دارد و حسابى روى او نظر دارم اما تنها مسأله اى كه مرا نگران كرده اين است كه نمى دانم شايعات جدايى اش و پيوستن به وستهام از كجا سرچشمه گرفته است .
اما با همه اين تفاصيل بزرگ ترين مسأله براى نيوكاسل مصدوميت مايكل اوون است ؛مردى كه ژرمن ها را در آن پيروزى تاريخى ۵ - يك در خاك اين كشور له و در جام جهانى ۱۹۹۸ چشم ها را خيره كرد .
او پس از ترك ليورپول هرگز درخششى درخور نام ليورپول نداشت و اگر زانويش بهبود نيابد يكى از بهترين استعدادهاى اين نسل فوتبال جزيره خيلى زود به خط آخر رسيده است .
پزشك معالج وى مى گويد : اگر مايكل تا ۲ يا ۳ هفته آينده بتواند تمرينات انفرادى را از سر بگيرد آنگاه مى توان اميدوار بود كه او توانايى ادامه فعاليت در مستطيل سبز را دارد و اما اگر اين اتفاق رخ ندهد نمى دانم چه سرنوشتى در انتظارش خواهد بود .
اوون بايد خود را هر چه سريع تر به مرز آمادگى برساند . زمانى كه دوستانش در ليورپول از رافائل بنيتس خواستند تا مايكل را به آنفيلد بازگرداند، مرد زيرك اسپانيايى مقابل درخواست بازيكنانش ايستادگى كرد و گفت كه اوون در برنامه هايش جايى ندارد .
بنيتس به خوبى مى دانست كه نبايد پول باشگاه و وقت گرانبهايش را صرف بازيكنى كند كه معلوم نيست چه زمانى به فوتبال بازمى گردد يا اينكه احتمال كناره گيرى اش هم وجود دارد ،بر همين اساس هيچ باشگاهى به سراغ وى نرفت و مايكل تصميم گرفت همچنان در سنت جيمز پارك بماند و با كلاغ ها به حيات فوتبالش ادامه دهد .
اما حالا سرنوشت تلخ ترى در انتظار پسر باد است؛ مصدوميت زانويش امان همه را بريده و چه بسا در آينده اى نزديك خبر خداحافظى وى به گوش برسد، همان كارى را كه ماركو فان باستن- اعجوبه خط حمله لاله هاى نارنجى و ميلان- كرد و در سال ۱۹۹۵ براى هميشه كفش ها را به خاطر طولانى شدن مصدوميتش آويخت .
در حالى كه اوون تنها ۲۷ سال سن دارد و به راحتى مى تواند حداقل ۵ سال ديگر در مطرح ترين تيم هاى جزيره و قاره سبز بدرخشد اما زانوى هميشه مصدومش ديگر اجازه فعاليت را به وى نمى دهد .
مايكل اوون بايد همچنان صبر پيشه كند و اگر با خودش روراست باشد شايد تا نيم فصل ليگ برتر بتواند به مرز آمادگى برسد و به ميادين فوتبال بازگردد .
اما در حال حاضر در انديشه حضورى پرفروغ در يورو ۲۰۰۸ است البته پيش از آن مرحله مقدماتى جولانگاهى براى وى خواهد بود .
آلاردايس هم بايد به او كمك كند تا هر چه سريع تر به فوتبال بازگردد و دوباره هوادارانش شاهد گل ها و فرارهاى اعجاب انگيزش باشند .
آيا زانوى مايكل اوون بهبود نمى يابد؟ و آيا پسر باد مى تواند بار ديگر با پيراهن تيم ملى كشورش بدرخشد !



بازديد : 43

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved