تمجيد «بن همام» از استراليا -
بن همام در آستانه برگزارى جام ملت ها در يك كنفرانس خبرى در بانكوك گفت: «اگر در روز ۲۹ ژوييه (۷ مرداد) كه ميزبان بازيها انتخاب مى شود كميته اجرايى از شرايط ميزبانى قطر رضايت نداشته باشد پروسه انتخاب بار ديگر آغاز مى شود اما ما تا كنون از قطر راضى هستيم و فكر مى كنم ميزبانى به قطر مى رسد.»
در عين حال، بن همام از ورود استراليا به جام ملت هاى آسيا تمجيد كرد و اذعان كرد حضور اين تيم بر اعتبار فوتبال آسيا خواهد افزود. «كانگوروها» در ماه ژانويه سال ۲۰۰۶ جواز ورود به AFC را به دست آوردند و در نخستين بازى خود در جام ملت هاى آسيا امروز به مصاف عمان مى روند.
ابراز علاقه به تيم گراهام آرنولد بسيار زياد بوده و بن همام بر اين باور است كه وجود استراليا در اين رقابت ها، جذابيت جام ملت هاى آسيا را افزايش داده است.
وى افزود: «استراليا تأثير زيادى بر اين پيكارها خواهد داشت و اين تيم مى تواند هيجان لازم را به اين بازيها بدهد.
من فكر مى كنم فوتبالدوستان در آسيا بازيهاى استراليا را دنبال مى كنند تا نحوه حضور اين تيم را ببينند.
به نظر من دعوت از استراليا بهترين حركتى بود كه ما انجام داديم.»
بازديد : 54