با پروين و مهاجراني تيمي شگفت انگیز ميسازيم -

سرمربي هلندي تيم فوتبال دسته اولي استيل آذين گفت: من به همراه پروين و مهاجراني تيمي را ميسازم كه همه حسرت داشتنش را بخورند.
تئودو يونگ در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: پس از 2 تجربه عضويت در كادر فني تيمهاي ليگ برتري اين افتخار نصيبم شد با اسطورههاي دهه 50 و 60 فوتبال ايران
كه در جام جهاني 1978 عملكرد قابل قبولي را برجاي گذاشتند كار كنم و قطعا استيل آذين فراتر از يك تيم دسته اولي خواهد بود و سال آينده ليگ برتري ميشود.
وي اضافه كرد: در حال حاضر 30 بازيكن با سابقه كه در ليگ برتر و رقابتهاي دسته اول به ميدان رفتهاند را مد نظر قرار دادهام تا پروين به عنوان مالك باشگاه با آنها مذاكره كند و به محض اعلام تاريخ برگزاري رقابتهاي دسته اول برنامههايم را تحويل خواهم داد.
يونگ از عدم پرداخت مطالباتش توسط باشگاه استقلال اظهار گلهمندي كرد و يادآور شد: متأسفانه فتحالله زاده حرفش با عملش يكي نيست درخصوص پرداخت مطالباتم خلف وعده كرد.
من در يك فضايي دوستانه با استقلال قطع همكاري كردم و قرار شد كه مطالباتم سه هفته پس از جداييام پرداخت شود اما تا اين لحظه هيچ اقدامي صورت نگرفته است، توجه به احساسات و عواطف هواداران استقلال در اولويت منافع ماديام قرار دادم ولي از فتحالله زاده كه خود را آدم موجه و مدير ورزشي ميداند چنين انتظاري را نداشتم.
بازديد : 90