Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
استقلال؛ همچنان‌ بلاتکليف‌ترين‌ تيم‌ ايران‌
برهانى: به پرتغال مى روم!
پايان فصل نقل و انتقال
قراردادم با پرسپوليس تمام شد
بگوويچ به كرواسى مى رود
استقلالى شدن سامره
سپاهان مى تواند كاوازاكى را شكست دهد
پاداش ۳ ميليونى در انتظار فولاد
كاپ قهرمانى غرب آسيا امروز به اردن مى رود
ميثاقيان: فولاد ميزبان بازى است
ايناسيو: فولاد را در ليگ حفظ مى كنيم
قلعه نويى: ميزبانى جام ملت ها براى ما مهم بود
سازماندهى هواداران در جام ملت ها
هاشمى: دوست داشتم انصارى فرد هم بود
شارجه به دنبال فريدون زندى
جلالى: در وطنم جايگاهى ندارم، مى روم
رسول خطيبى:غيرت دايى را ديده بودم
مجيد جلالى به فكر تيم ديگرى باشد
كاناوارو: دوست دارم درناپولى بازنشسته شوم
رانندگان مك لارن با هم رقابت مى كنند، نه با ديگران
يك دستيار براى ماگات
باوئر درانتظار كلوزه
آرزوهاى لوئيس فيگو
لالاس عصبانى در انتظار بكام هاليوودى
توتى: انتقادات مرا تقويت كرد
انتقال قطعى ياكينتا به يوونتوس
اقدامات چلسى عليه شايعه سازان
رايكارد، اتوئو و رونى مى مانند
شايد ۲ سال زودتر بازنشسته شوم
فلاح:برزگر، ماركوپولوى كشتى ايران است
سرنوشت داوران پراشتباه و خطاكار چه مى شود؟
حرفى نيست ، انتخابى بگذارند
نگاهى به رقابت هاى روز جهانى كودك
چرا بايد قدير نخودچى قربانى معزى پور شود؟
اصفهان، ميزبان اولين همايش ايروبيك
شروع شطرنج قهرمانى پسران
برد گل گهر به افتخار رييس جمهور پاكستان
مشحون: ليگ بدون بار فنى تأثيرى ندارد
تمديد زمان نقل و انتقالات ليگ بسكتبال
انحلال بى سر و صداى سازمان ليگ پينگ پنگ ايران
منصوريان‌ در آلمان‌
ادعاى‌ زرينچه: کار حجازى‌ با استقلال‌ تمام‌ شد
90 قهرمان‌ ظريف، حساس‌ و صادق‌ ما...
 خبر:

كاناوارو: دوست دارم درناپولى بازنشسته شوم -


Channel4- فابيو كاناوارو بهترين بازيكن جهان و ملى پوش ايتاليايى رئال مادريد قصد دارد در باشگاه ناپولى به دوران بازى اش خاتمه بدهد.
وى كه شك دارد اين تيم او را بخواهد، گفت: هنوز ۲ سال ديگر با رئال قرارداد دارم ولى دلم مى خواهد آخرين سال هاى بازى ام را در كشورم و با تيم ناپولى سپرى كنم. البته مطمئن نيستم سران اين باشگاه و مربى اش مرا بخواهند ولى شايد در آينده نزديك تغيير عقيده بدهند و به سراغم بيايند.
با توجه به خطرى كه آينده فابيو كاپلو مربى ايتاليايى رئال را در اين باشگاه تهديد مى كند، وضعيت كاناوارو نيز در هاله اى از ابهام قرار گرفته و معلوم نيست اين ۲ تا چه زمانى در سانتياگو برنابئو ماندنى باشند.
كاناوارو در ادامه افزود: من با رئال قرارداد بسته ام نه با كاپلو و دليلى ندارد كه وضعيت و تصميم گيرى هايم به او وابسته باشند.

وى يادآور شد: اگر من رييس رئال بودم، حتماً از كاپلو مى خواستم به كارش در باشگاه ادامه بدهد. او مربى بزرگى است و توانسته شايستگى هايش را به اثبات برساند. كاپلو با اينكه طى يك سال اخير انتقادات زيادى از وى شد، به زانو درنيامد و اسباب قهرمانى رئال را فراهم كرد.
بازيكن سابق پارما ضمن اشاره به كالچو پولى و پافشارى در اين مورد كه نبايد ۲ عنوان قهرمانى يوونتوس از اين تيم سلب مى شد، بيان كرد: گوييدو روسى كميسيونر سابق فدراسيون فوتبال ايتاليا عجله زيادى داشت تا با معضل كالچو پولى مبارزه كند و يوونتوس تاوان اين همه شتاب را داد.
كاناوارو گفت: ديديد كه يوونتوس با تقلب قهرمان نشده بود وگرنه نمى توانست در همان نخستين فصل دوباره به سرى A برگردد. همه بازيكنان يووه براى كسب آن ۲ عنوان قهرمانى تلاش زيادى از خود نشان دادند پس طبيعى است كه هنوز هم از حكم فدراسيون ناراضى باشند. براى مثال اله ساندرو دل پيرو بارها به من گفته از اينكه مردان يووه را دزد لقب داده اند خسته شده و اميدوار است كه ديگر اين حرف را از كسى نشنود.
مدافع برجسته كهكشانى ها كه سپتامبر آينده ۳۴ ساله مى شود اميدوار است كه تيمش در فصل آتى قهرمانى ليگ اروپا را به تسخير درآورد تا بتواند اين افتخار بزرگ را به دفترچه افتخاراتش اضافه كند.



بازديد : 137

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved