Tandorost.com -تاره ترین خبرها از دنیای ورزش - تندرست دات کام


 

ارسال خبر

تماس با ما

آرشیو

پیوند ها

خانه

ديگــــر خبرها :
باوئر درانتظار كلوزه
آرزوهاى لوئيس فيگو
لالاس عصبانى در انتظار بكام هاليوودى
توتى: انتقادات مرا تقويت كرد
انتقال قطعى ياكينتا به يوونتوس
اقدامات چلسى عليه شايعه سازان
رايكارد، اتوئو و رونى مى مانند
شايد ۲ سال زودتر بازنشسته شوم
فلاح:برزگر، ماركوپولوى كشتى ايران است
سرنوشت داوران پراشتباه و خطاكار چه مى شود؟
حرفى نيست ، انتخابى بگذارند
نگاهى به رقابت هاى روز جهانى كودك
چرا بايد قدير نخودچى قربانى معزى پور شود؟
اصفهان، ميزبان اولين همايش ايروبيك
شروع شطرنج قهرمانى پسران
برد گل گهر به افتخار رييس جمهور پاكستان
مشحون: ليگ بدون بار فنى تأثيرى ندارد
تمديد زمان نقل و انتقالات ليگ بسكتبال
انحلال بى سر و صداى سازمان ليگ پينگ پنگ ايران
منصوريان‌ در آلمان‌
ادعاى‌ زرينچه: کار حجازى‌ با استقلال‌ تمام‌ شد
90 قهرمان‌ ظريف، حساس‌ و صادق‌ ما...
عابدين‌زاده: سه‌ ماه‌ کشتى‌ نگيرم، تخريب‌ مى‌شوم!
مهدوى‌کيا: تيم‌ملى‌ به‌ روانشناس‌ نياز دارد
به‌ خاطر پروين‌ روى‌ استيل‌ آذين‌ تمرکز کرده‌ام‌
نيکبخت: حاضرم‌ تست‌ دوپينگ‌ بدهم‌
اماراتى‌ها کاظمى‌ و اکبرپور را نخواستند !
روزنامه‌هاى‌ ژاپني: ايران‌ مانع‌ جدى‌ تکرار قهرمانى‌
قرارداد شمس‌ با تيم‌ملى‌ فوتسال‌ تمديد مى‌شود
تيم‌ملى‌ در آستانه‌ مرحله‌ نهايى‌ جام‌ ملت‌ها
کرمان؛ ميزبان‌ مسابقات‌ فوتسال‌ غرب‌ آسيا
سايت‌ گل: ستارگان‌ سياه‌ غنا به‌ مصاف‌ ايران‌ مى‌روند
دو فصل‌ ديگر، ليگ‌ امارات‌ حرفه‌اى‌ مى‌شود
ترکى‌ آخرين‌ بازى‌ فصل‌ را سوت‌ مى‌زند
شاه‌حسيني: از فدراسيون‌ فوتبال‌ مى‌روم‌ !
رحمان‌ رسماً‌ اعلام‌ کرد: خداحافظي، پس‌ از جام‌ ملت‌ها
تيموريان: مى‌توانيم‌ فيناليست‌ جام‌ ملتها شويم‌
سرمربى‌ کره: نمى‌توانيم‌ قهرمان‌ آسيا شويم‌
جلسه هماهنگي ليگ برتر بسكتبال برگزار مي‌‏شود
12 تيرانداز در مرحله چهارم اردوي آماده‌‏سازي تيم‌‏ملي
امضاي تفاهم‌‏‌‏نامه ورزشي بين ايران و آمريكا منتفي شد
ورزش بيشترين سهم را در 30 سفر استاني هيات دولت
برنامه هفته سوم ليگ برترتنيس اعلام شد
 خبر:

لالاس عصبانى در انتظار بكام هاليوودى -


ایران ورزشی-همه در انتظار الحاق ديويد بكام معروف به لس آنجلس گالكسى و شروع حضور وى در ليگ فوتبال امريكا (MLS) هستند اما الكسى لالاس مدير كل مشهور اين باشگاه حتى نمى داند كه ميزان مصدوميت ستاره سابق منچستر يونايتد چقدر است و او كى آماده بازى خواهد بود. يكشنبه شب اين هفته كه رئال مادريد در هفته آخر ليگ فوتبال اسپانيا، مايوركا را يك ـ ۳ برد و اولين قهرمانى اش در اين پيكارها را طى ۴ سال اخير جشن گرفت، بكام از ناحيه مچ پا مصدوم و مجبور به ترك زمين شد و از قضا بخت كهكشانى ها از لحظه اى بازگشت كه وى بيرون رفت و خوزه آنتونيو ر يس آمد و با زدن ۲ گل براى رئال، از شكست پيروزى ساخت.
بى اهميت-براى لالاس كه مدافع وسط سابق تيم ملى امريكا بوده است اين مسائل اهميت ندارد و او در درجه اول به اين مى انديشد كه پيستون راست انگليس را كه به رغم ۳۲ ساله شدن هنوز بسيار پرتحرك است با كدام شكل و فرم دريافت خواهد كرد.

لالاس مى گويد: اطلاع موثق و دقيقى درباره چگونگى و ميزان مصدوميت بكام نداريم و چون نيامده است نمى توانم چيز خاصى را در اين ارتباط بگويم. او براى همراهى رئال در يك مسابقه غيررسمى هنوز همراه با ساير بازيگران تيمش است و زودتر از جولاى (۱۰ تير به بعد) نزد ما نمى آيد. بنابراين مجبوريم فعلاً فقط دلهره داشته باشيم.

درد شديد
حرف هاى منتسب به بكام نيز كه در برخى رسانه هاى اسپانيا و انگليس آمده مبهم اند و شرايط دقيق او را مشخص نمى كنند. وى به يك نشريه اسپانيايى گفته است: موقعى كه ضربه به مچ پايم وارد شد، درد شديدى را حس كردم و قدرى از اين درد هنوز هم پابرجاست.با اين حال ظريف بينان معتقدند كه مصدوميت اصلى بكام نه در مسابقه با مايوركا بلكه چندى پيش (۶ ژوئن) در يك بازى تيم ملى انگليس به وجود آمد و در روزهاى بعدى هم به طور اساسى درمان نشد. لالاس اظهار مى داد: من فكر مى كنم كه اصل فلسفه شركت بكام در مسابقه با مايوركا يك كار اشتباه بود زيرا وى آمادگى فيزيكى لازم را نداشت و مى شد از حضور وى در ميدان جلوگيرى كرد. درعين حال مطمئنم كه دليل اصلى گسيل بكام به زمين خواست و اصرار خود وى بوده است. او واقعاً مصر و مصمم بود كه رئال را در آن مسابقه حساس همراهى كند و در عنوان قهرمانى كه انتظار تيم را مى كشيد مشاركت جويد. او نمى خواست ۴ سال حضور مستمر و پرزحمت وى در مادريد بدون حتى يك جام خاتمه يابد.

با انرژى بيشتر
با اين حال لالاس نگرانى عمده اى را از خود بروز نمى دهد. او معتقد است ۱۰ روزى كه تا سفر بكام به امريكا مانده فرصت مساعدى براى اوست تا تجديد قوا كرده و مصدوميت اش را درمان كند و با انرژى بيشترى به ليگى بيايد كه براى حضور در آن قراردادى ۵ ساله با گالكسى بسته است. لالاس از اين هم فراتر مى رود: من شخصاً بسيار خوشحالم كه بكام با يك جام و يك مدال قهرمانى، اسپانيا را ترك خواهد كرد. به اين شكل او روحيه بهترى خواهد داشت و اين نيز به نفع تيم ما تمام خواهد شد. من از همين جا به او تبريك مى گويم. شايد او بتواند در MLS نيز همين قدر براى ما موفق باشد.

بد و بيراه
با اين حال ساير حرف هاى لالاس به اندازه اظهارات فوق كلى گويى و فاقد آزار رسانى نبوده است. او از بس اين فرضيه را شنيده است كه حضور در ليگ كم منزلت و ضعيف امريكا يك نوع نزول شأن و درجه براى بكام خواهد بود، ديروز در مصاحبه اى ديگر كنترلش را از دست داد و در عين عصبانيت مقدارى بد و بيراه به ليگ انگليس گفت و مدعى شد هركس انتقال كاپيتان سابق تيم ملى انگليس به كاليفرنيا امريكا را يك اقدام منفى و باعث نزول درجه وى مى داند چيزى از كيفيات MLS نمى داند. او با حمله به ليگ انگليس و با انباشته و شلوغ توصيف كردن آن گفت: كار ما در اينجا نظم دارد و برخلاف آنچه اروپايى ها مى گويند ليگ هاى خود آنان بى نظم است. ليگ انگليس نمونه روشنى در اين ارتباط است. اگر دقت كنيد، مى بينيد كه از فرط انباشته شدن ستاره ها در آن در حال انفجار است و از سوى ديگر از آنها حداكثر استفاده هم صورت نمى گيرد. مى گويند بكام با آمدن به ليگ امريكا به واقع وارد دنياى نيمه بازنشستگى خود شده و اين حرفى كاملاً غلط است. هر كس كه ليگ ما را ديده، مى داند كه قضيه دقيقاً برعكس و رقابت ها در سطحى بالا است و هيچ كس به اينجا براى گذراندن تعطيلات نمى آيد. مى گويند بكام دارد هاليوودى مى شود و در ضمن در بين راه چند تا بازى هم براى ما انجام مى دهد! از اين حرف مسخره تر نشنيده ام. مى پرسم اين همه ستاره اروپايى كه به MLS آمده اند چرا حاكميت كامل بر اينجا نيافته اند و جوابم اين است كه استيلا نيافته اند چون سطح ليگ ما بالا است. حسن بكام اين است كه سطح اين ليگ را از اين هم بالاتر خواهد برد.
بوى هاليوود!
حرف هاى لالاس در حالى ادا و بيان مى شود كه آفيش هاى تبليغاتى مربوط به ورود بكام اينجا و آنجا در لس آنجلس نصب است و چندان هم بوى ورزش نمى دهد. او واقعاً بيشتر بوى هاليوود را مى دهد!






بازديد : 174

صفحه اصلی
مهم ترین خبرها
فوتبال
والیبال
ورزشهای رزمی
وزنه برداری
کشتی
بسکتبال
دو میدانی
عمومی
 

Copyright 2006  Tandorost.com , All Rights Reseved